Molly Sandén.
1 av 3
Molly Sandén.
Molly var nyligen gäst hos Värvet.
2 av 3
Molly var nyligen gäst hos Värvet.
Här tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo.
3 av 3
Här tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo.

"Jävligt tveksam till om alkohol är en bättre drog än cannabis

Molly Sandén gav sin syn på marijuana när hon var på besök hos Värvet.


När Molly Sandén var gäst i podcasten "Värvet" talade hon bland annat ut om hur det är att vara en förebild. Molly som tidigare hyllats för att gå emot kroppshets och att uppmana ungdomar till att vara sig själva berättar att hon månar mycket om sin yngre publik. 

Bland annat så väljer hon att filtrera bilderna på sin Instagram. 

Bildkälla: Stella Pictures. 

– Det kan ju vara just bilder i sådana sammanhang där folk röker och man sitter i en studio och det är lite ett annat mode. Lite Miley Cyrus, säger hon i "Värvet", skriver Expressen    

"Det är väl en drog"

När hon sedan får frågan om det förekommer marijuana på bilderna blir svaret: 

– Ja. Sådana bilder. Men det är ju så himla känsligt. Det är så himla känsligt att prata om. Jag har inte tagit ställning till vad jag står för. Det enda jag kanske skulle kunna gå ut med nu och säga är att jag är jävligt tveksam till om alkohol är en bättre drog än cannabis. Det är väl en drog. Båda är klassade som droger. Men det där går ju att diskutera, säger hon.


Jämför cannabis med kemiska droger

Molly tillägger att hon tycker det är fel att sätta cannabis i samma fack som exempelvis kemiskt framställda droger. 

– Jag tycker det är fel att man klumpar ihop många droger och att cannabis är samma sak som kokain eller kemiskt framställda droger. Att det är samma saker. Men att alkohol har slunkit igenom och är okej, och någonting vi alla håller på med utan att ens blinka, säger hon. 

Lyssna på hela avsnittet här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Molly?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.