Stockholm

10 anledningar till varför du inte har några vänner

Ja, det kan faktiskt bero på dig...
Ja, det kan faktiskt bero på dig...

Nyheter24:s Gabriella Bark listar de vanligaste anledningarna till varför dina vänner aldrig hör av sig till dig längre.


Läs mer

Märker du också av att telefonen kanske inte direkt går varm? Har det kommit till att det krävs sömnmedel och pistol för att du ska kunna få med dig någon på en fika? Sitter du ofta själv fastän du mass-messat hela telefonboken? Och hur fan gick det till? 

Det kanske är dags att slänga ett öga på dig själv för att se hur saker ligger till, men då får du inte vara rädd för sanningen. 

1. Kanye West

Du är en Kanye West. Du är det intressantaste du vet och Du vill att alla ska vara lika insatta i ditt liv som du är. Börjar någon glida in på sin egen vardag eller specifik händelse som hänt dem hittar du snabbt ett sätt att få tillbaka strålkastarna på dig. I´m not gonna sugarcoat it – sluta genast. 

2. Du är snål.

Ingenting stör mig så mycket som snåla människor. Klarar knappt av att skriva om det. Vankas det taxi pressar du in dig i baksätet, ska man beställa öl på krogen står du bara blinkandes som en apa vid bardisken, ja vilken situation det än är gällande deg agerar din plånbok Joachim Posener. 

Bit ihop och börja lite cashflow. 

3. Du är ett pretto. 

"Obsessed is what the lazy call the dedicated" Ursäkta? Det enda jag hörde var att du är tråkig och använder dig av uppstoppade ordspråk som får mig att vilja åka till en planet där jag kan andas annan luft än vad du gör. 

4. Du har ett starkt behov av att hävda dig. 

Denna drift, för de som har den, är starkare än allt, till och med sexualdriften. Spelar ingen roll huruvida du får ligga eller inte – alla måste veta att du hoppat bungyjump, har ett tresiffrigt konto, simmat med hajar och bänkar mer än en sovjetisk T72 väger. Ja det är intressant, men det kan vara nice att hinna fråga först. 

5. Du är rädd för att missa något. 

Vissa gånger är du inte ens sugen på att hänga med på festen, men rädslan över att missa något inger samma känsla som för oss andra enbart kan frambringas av att se sin mamma gråta eller riktigt seg internetuppkoppling. Så du följer alltid med en sväng, beställer inget, bjuder inte till och bidrar egentligen inte med någonting annat än en halvhjärtad och tråkig insats.

6. Du förstår inte ironi. 

Älskar folk som inte förstår ironi... Verkligen älskar.

7. Allt måste ALLTID gå enligt dina planer. 

Duggar det dagen du ska på picknick, spelas inte musiken du gillar på krogen, var bion full just kvällen ni skulle ut på date? Då är hela ditt liv raserat och det finns ingenting som kan kompensera det. Denna typ av människa är nästintill omöjlig att ha minsta möjliga relation med. 

8. Du kan inte glädjas med andra. 

Och när du gör det är det överdrivet och pålagt. Du vet liksom inte riktigt vart du ska ta vägen då det går bra för någon annan. Det här är en obotlig sjukdom du helt enkelt bara måste acceptera att du har. Men du är längst ned på näringskedjan.

9. Du går alltid på diet. 

Alla har säkert varit där. Men häng inte runt folk, för du är tråkig att vara med. 

10. Du är helt enkelt inte så jävla lattjo. 

Men var lugn. Det finns andra tråkiga människor att vara med. Tillsammans kan ni ha...... tråkigt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.