Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

9 anledningar till varför Zlatan Ibrahimović är alla kvinnors våta dröm

- 22/05/2015, 14:13 -
1 av 2

2 av 2

Stella Pictures

Här är anledningarna till varför vi alla vill ligga med Ibra.

1. Han är bäst på det han gör

Vill du ta efter Zlatan måste du vara bra på någonting – det är grunden till allt. Zlatan är Zlatan, let's face that – men att vara riktigt jävla bra på någonting är den största trosnyckeln av dem alla. Ofta resulterar det även i ett bra självförtroende och mycket pengar – men det är själva attityden som får oss tjejer att dö när vi ser honom.

2. Han vet vad han vill

Zlatan är en man som vet vad han vill. Det syns på honom. Velande osäkra män det värsta som finns och som tjej flyr man på riktigt fältet om man känner av det.

Tjej: "Är jag den snyggaste tjejen här??"

Du: "Alltså... ja du är jättefin, men det är ju svårt att jämföra, alla är vackra på sitt sätt och det är svårt att objektifiera folk innan man lärt känna dem, då personligheten också spelar mycket roll. Någon kan vara attraktiv tills man får en inblick i hur personen är och tänker, värderingar och så vidare"

Tjej: "Är jag den snyggaste tjejen på stället?"

Zlatan "Jag vet inte. Har bara haft ögon för dig sen jag kom hit...."

3. Han är generös

Ibra har sagt att han sällan låter någon betala om de sitter vid hans bord. Kalla mig drinkluder men män som bjuder är det bästa som finns. Vill du "vara som Zlatan" är det bara att pynta. Och bjud inte bara ditt ragg – bjud hennes kompis också.

4. Han hyllar sina föräldrar

Zlatan kom hem, tittade i kylen och den var tom. Fick en kvast i ansiktet medan du satt med lördagsgodis och Disneydags. Han hade en jävligt tuff uppväxt som varken du eller jag kommer i närheten av. Står han och gnäller? Nej. Att skylla ditt destruktiva beteende på att du "haft en hård uppväxt" är värt 0. Tro mig, du är inte den enda.

5. Han är en bad jävla boy

Ibra är the baddest of boys. Många av er män vill vara "the bad boy". Men de flesta av er når inte fram. Är du bad utan ett ödmjukt inre, glimten i ögat och en "erfaren grundkärna" blir du enbart ett korkat svin med fula tatueringar och manbun.

6. Han dominerar (antagligen) i sängen

I våra våta fantasier håller inte direkt Zlatan tillbaka när det kommer till hur han tar dig. Han vet att vi tjejer inte är gjorda av glas. När vi brudar väl väljer att droppa kläderna är det game on. Vi är inte gjorda av glas. Greppa nacke, titta i ögon, dra i hår och kör.

7. Sexistiska uttalanden

Den här kommer man ju att få fan för. Men jo det är sant.. Att objektifiera kvinnan är tyvärr någonting som många tjejer där ute undermedvetet tycker är sexigt då vi känner oss underkastade vilket vi direkt relaterar till sex.

Men viktigt – du måste ha glimten i ögat annars åker du bara på en örfil.

8. Han har tatueringar

Ska du väl ha tatueringar – gör som Zlatan. Har du en svart fet blaffa på armen ser det bara ut som att du var 16 år och dum i huvudet. Brudar älskar MYCKET tatueringar. Skitsamma vad de betyder.

9. Han har klass

Har du någonsin sett Zlatan i en låtskrivarmössa och hipsterglasögon? Styr upp dig. Ska du gå hem hos alla tjejer så klä dig snyggt och stilrent. Denna konstiga hipsterstil ser ut som att du är en identitetssökande och bor i ett flingpaket.

Fantiserar du om Zlatan Ibrahimović?