Zara träffade kungafamiljen.
1 av 2
Zara träffade kungafamiljen. - Foto: Stella Pictures
2 av 2
- Foto: Stella Pictures

Zara om kungafamiljen: "De är vanliga människor som petar sig i naveln och fiser"

Zara Larsson berättar om sina upplevelser på festen med kungafamiljen.


Zara Larsson befann sig nyligen på en tillställning tillsammans med kungafamiljen. I senaste avsnittet av podcasten "Den fantastiska resan" berättar Zara om upplevelserna kring tillställningen samt människorna som befann sig där.

Enligt henne själv var det ganska "stolpigt".

– Jag var på kalas på slottet. Och ja, det är det stolpigaste festen jag varit på. Det var diplomater, kungafamiljen – och jag, berättar Zara.

– Det är väldigt mycket vett och etikett. Jag är så dålig på det, jag kladdar ner mig, spiller och har mig.

LÄS MER: Zara Larsson: "Jag glömde texten när jag sjöng för kungen"

"Som att de vore mer än människor"

Zara berättar att hon tagit i hand med kungafamiljen vilket fick henne att reflektera över folks beteende gentemot dem.


– Jag förstår egentligen inte varför man behandlar dom som att de vore mer än människor. Att man gör det med vissa människor? Exempelvis presidenten, stadsministern, mina idoler och så vidare, säger hon och fortsätter:

– Egentligen är det vanliga människor som petar sig i naveln och fiser. Men kungen kan ju inte bara ställa sig på bordet och dansa. Han måste ju vara sådär jättetrevlig mot alla.


"Egentligen vill de bara dansa på borden"

Zara förtydligar att alla på festen var supertrevliga och att hon tror att de innerst inne är "skönare än vad de får visa".

– Varför kan man inte bara vara lite skön glida fram och ba "tjena kungen vad händer?". I stället ställer man sig på rad och ba "hej hej". Så det var det jag tänkte på, här umgås jag med diplomater och stolpiga människor som egentligen bara vill dansa på borden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du våga köra frasen: tjena kungen vad händer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.