Fredag 22 Okt
Stockholm

OMG! Superspelaren tillbaka i paradiset

Smail Alihodzic.
1 av 5
Smail Alihodzic. Foto: TV3
Blir en tuff uppgift.
2 av 5
Blir en tuff uppgift. Foto: TV3
Ska hjälpa folk och bestämma vilka som får komma in igen.
3 av 5
Ska hjälpa folk och bestämma vilka som får komma in igen. Foto: TV3
Träffar Malin Gramer i Mexico.
4 av 5
Träffar Malin Gramer i Mexico. Foto: TV3
Skål.
5 av 5
Skål. Foto: TV3

Han är tillbaka med ett leende!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En av fjolårets storspelare i Paradise Hotel, Smail Alihodzic, är tillbaka. Men inte som deltagare, verkar det som – utan som programledare. Något som avslöjades under gårdagens avsnitt av "Studio Paradise".

Programmet "Keep on Smailing" kommer att sändas på nätet och Smail kommer att ha ett viktigt uppdrag. Superspelaren som var storfavorit under 2014 kommer att analysera och utvärdera deltagarna som röstats ut för att utifrån olika kriterier se vem som ska få komma tillbaka till hotellet och spelet.


Bildkälla: TV3

– Det känns jättebra. Jag hoppas att folk uppskattar det, och jag tror att de kommer att göra det. Det är lite annorlunda, det är något nytt och det är alltid kul med lite förändring, säger Smail till Nöjesbladet, som var först att rapportera om PH-stjärnans nya roll.

Ni som har koll på PH känner till Smails feta skills i spelet, och i sin nya roll ska ha träffa och hjälpa de utslagna deltagarna, samt analysera vad det var som gick åt pipan.

– Jag ska se hur de tänkte, varför de hamnade i den situationen och vad man kan göra åt saken. Och hitta några som jag kanske vill skicka in igen.

Men det kommer inte bli lätt. Vi snackar trots allt om fucking paradise.

– Jag är jäkligt hård. Jag kommer att vara jäkligt tuff för det är ju ändå ett uppdrag jag fått och jag måste ta det på allvar för annars blir Malin jäkligt lack på mig. Så jag kommer att kolla på allting och jag kommer att utsätta dem för en hel del tester.

Vad ska vi säga? Det skålar vi på!


Bildkälla: TV3

Programmet "Keep on Smailing" visas på TV3 varje torsdag klockan 22.00 och har premiär den 10 september.

Kommentera
Kopiera länk
Dela