Smail Alihodzic.
1 av 5
Smail Alihodzic. - Foto: TV3
Blir en tuff uppgift.
2 av 5
Blir en tuff uppgift. - Foto: TV3
Ska hjälpa folk och bestämma vilka som får komma in igen.
3 av 5
Ska hjälpa folk och bestämma vilka som får komma in igen. - Foto: TV3
Träffar Malin Gramer i Mexico.
4 av 5
Träffar Malin Gramer i Mexico. - Foto: TV3
Skål.
5 av 5
Skål. - Foto: TV3

OMG! Superspelaren tillbaka i paradiset

Han är tillbaka med ett leende!


En av fjolårets storspelare i Paradise Hotel, Smail Alihodzic, är tillbaka. Men inte som deltagare, verkar det som – utan som programledare. Något som avslöjades under gårdagens avsnitt av "Studio Paradise".

Programmet "Keep on Smailing" kommer att sändas på nätet och Smail kommer att ha ett viktigt uppdrag. Superspelaren som var storfavorit under 2014 kommer att analysera och utvärdera deltagarna som röstats ut för att utifrån olika kriterier se vem som ska få komma tillbaka till hotellet och spelet.


Bildkälla: TV3

– Det känns jättebra. Jag hoppas att folk uppskattar det, och jag tror att de kommer att göra det. Det är lite annorlunda, det är något nytt och det är alltid kul med lite förändring, säger Smail till Nöjesbladet, som var först att rapportera om PH-stjärnans nya roll.

Ni som har koll på PH känner till Smails feta skills i spelet, och i sin nya roll ska ha träffa och hjälpa de utslagna deltagarna, samt analysera vad det var som gick åt pipan.

– Jag ska se hur de tänkte, varför de hamnade i den situationen och vad man kan göra åt saken. Och hitta några som jag kanske vill skicka in igen.

Men det kommer inte bli lätt. Vi snackar trots allt om fucking paradise.

– Jag är jäkligt hård. Jag kommer att vara jäkligt tuff för det är ju ändå ett uppdrag jag fått och jag måste ta det på allvar för annars blir Malin jäkligt lack på mig. Så jag kommer att kolla på allting och jag kommer att utsätta dem för en hel del tester.

Vad ska vi säga? Det skålar vi på!


Bildkälla: TV3

Programmet "Keep on Smailing" visas på TV3 varje torsdag klockan 22.00 och har premiär den 10 september.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.