1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Det tycker Paow om hästhunkens val av tjejer i "Bonde söker fru"

"Alla är ju ganska beige?"


Paradise Hotel-deltagaren och storbloggerskan Paulina "Paow" Danielsson skymtades som snabbast i första avsnittet av årets säsong av "Bonde söker fru". Bloggerskan hade fattat tycke för hästbonden Pontus Hugosson och skrev därför en presentation hon skickade till Pontus

På grund av sin USA-vistelse blev det tyvärr så att Paulina inte medverkade.

"Alla är ganska beige"

Under måndagen skrev Paulina ut en facebookstatus där hon delade med sig av ett klipp från programmets speeddejting. Klippet föreställer Pontus tillsammans med en av de kvinnliga deltagarna.

– Alla han har valt är väl ganska beige? Ingen som verkligen sticker ut, säger Paulina.

Vad var det som fick dig att reagera på klippet från speeddejtingen?

– Jag såg att en av tjejerna var hundmänniska och Pontus är ju kattmänniska. Så ska hon försöka att övertala honom till att gå över till hundsidan. Och som kattmänniska vet jag att det inte går. Och hon är ju där för att imponera på honom, haha?

Hur hade det sett ut tror du, om det blivit så att du satt där?

– När det kommer till killar är jag en jävel på att så som jag vill. Så utan att låta kaxig så tror jag att det hade gått bra haha.

Vad har du fått för intryck av Pontus då?

– Han verkar lite sådär skönt "bondig" men har ändå lite att säga till om. Inte så tafatt.

Jag vet att du har kille och så, men ångrar du lite att du inte var med?

– Jag är kär i min kille och har det jättebra nu. Men det där var så lång tid innan jag träffade min kille så självklart ångrar jag lite att jag inte var med. Det hade varit en rolig grej.

Hur hade du stuckit ut jämfört med de andra tjejerna?

– Jag hade garanterat varit skönast i gruppen. Jag tycker kanske inte att någon riktigt sticker ut? Jag snackade nyligen med min pojkvän om att visst, jag ser vä bra ut men jag är mer personlighet.

Vad hade du snackat med Pontus om på speeddejten?

– Jag hade garanterat börjat prata om katter för det gör jag med alla. Sen vill han ju veta lite om tjejerna så jag hade väl berättat om mig själv. Jag tycker kanske folk har smörat lite väl mycket för honom med låtar och handskrivna brev? Jag tror mer på att bara vara sig själv.

Se klippet här:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du också velat se Paow på en bondgård?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.