PH-Olivers hemliga knep för att få med Zara Larsson på dejt

Hur mysigt är inte det här?


Det var i september som sångerskan Zara Larsson gick ut i sin podd "Den fantastiska resan" och totalsågade killarna i Paradise Hotel. Zara menade att deltagarna tillsammans hade gaddat ihop sig mot en annan deltagare och att hon kände ett obehag när hon såg det.

Under programmets gång har nya sidor visats hos deltagarna och tittarna fått lära känna dem lite mer på djupet. En av dem är Oliver Strige.

Vill gå på dejt med Zara

Oliver har tidigare svarat på Zaras kritik där han förklarat att han förstår hennes reaktion.

– Jag förstår Zara och alla andra att dom tycker vi är usla människor, vårt uppträdande var absolut inte okej, men man måste också tänka på att det är TV och sanningen kommer inte alltid fram, sa han då.

Deltagaren har fått ett litet extra öga för Zara och berättar nu att han mer än gärna skulle vilja ta med henne på dejt.

Vad jag förstått har du en crush på Zara Larsson. Berätta när utvecklades denna?

– Sakta men säkert har den utvecklats de senaste året. Men tog verkligen fart när hon snacka skit om mig i typ sju minuter i sin podcast. Då kände jag shit, denna bruden hatar mig. Och jag älskar henne haha. Så jag vill verkligen ändra på det.

Vad är det du fastnade för?

– Jag gillar självsäkra tjejer med glimten i ögat. Så har jag hört att hon är lite galen och det är jag med. Hon är skarp och har bra värderingar. Sånt gillar man ju.

Om du nu fick bjuda ut Zara på en dejt, vad skulle ni göra på den?

– Vi skulle inte sitta på nån stel resturang i alla fall, vi hade nog gått ut och fuckat ur, sen typ rökt och käkat kebab, haha! Ne men någonting som är kul helt enkelt.

Zara känner dig i princip bara ifrån TV. Hur skulle du beskriva dig för henne. Vem är du liksom?

– Kan inte beskriva mig själv men mamma beskriver mig som snäll snygg och charmig.

Zara har en podcast, skulle du önska att hon svarade på din förfrågan i den?

– Senast jag nämndes i podden gick de sådär så får hoppas på nått bättre isåfall. Brev är också nice, men det spelar egentligen ingen roll. Skulle bli glad hur jag än fick svar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att gå på dejt?
Tack för din röst!