Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är förklaringen bakom superstjärnans meddelande på svenska

1 av 4

Instagram

Drake skrev detta på sin Instagram.
2 av 4

Drake skrev detta på sin Instagram.

instagram

Zara vill festa med Drake.
3 av 4

Zara vill festa med Drake.

Instagram

Betyder det att han kommer hit?
4 av 4

Betyder det att han kommer hit?

Faksimil Apple Music

Nöje | 15/12/2015 13:09

Det som förbryllat Drake-fans över hela världen – inte minst i Sverige – verkar ha fått en lösning.

Superstjärnan Drake postade natten mellan måndag och tisdag en bild på Instagram med en text PÅ SVENSKA. Han skrev "klubben går upp, på en tisdag" vilket är en översatt textrad från låten "Tuesday" som handlar om att festa på en tisdag. I dag är tisdag, och de flesta svenska Drake-fans gick inte helt oväntat bananas – bland annat Zara Larsson.

Många frågade sig om det kryptiska meddelandet betydde att Drake faktiskt befann sig på svensk mark.

Faktum är att det finns en förklaring till varför Drake skrev på svenska. Hans pappa, Dennis, hänger nämligen mycket i Stockholm, eftersom svenska regissören och producenten Nikeisha Andersson jobbar med hans musikvideo.

Nu avslöjar musikjournalisten Ametist Azordegan att det är Nikeisha Andersson som lärt Drakes pappa den svenska frasen, och att han sedan lärt ut det till sin son.

Bilden kan inte visas :(

Men det besvarar ändå inte det vi alla vill veta: varför postade Drake den svenska textraden just nu? Är han i Sverige??

Bildkälla