Khloe berättar om Lamars otrohet.
1 av 3
Khloe berättar om Lamars otrohet. - Foto: Abaca / Charles Guerin
Till en början sas det att paret bröt upp på grund av hans drogproblem, men nu talar Khloe ut om otroheten.
2 av 3
Till en början sas det att paret bröt upp på grund av hans drogproblem, men nu talar Khloe ut om otroheten. - Foto: Stella Pictures / FPA/Fame Pictures
Lamars hälsa har inte varit på topp den senaste tiden. Hans hittades livlös på en bordell för några månader sedan, men är nu på bättringsvägen.
3 av 3
Lamars hälsa har inte varit på topp den senaste tiden. Hans hittades livlös på en bordell för några månader sedan, men är nu på bättringsvägen. - Foto: Stella Pictures / FAMEFLYNET PICTURES

Khloé Kardashian berättar sanningen om Lamar

"Han var otrogen under hela tiden"


När Khloé Kardashian besökte Howard Sterns talkshow tidigare i veckan för att promota sin egna talkshow "Koktails With Khloé", fick hon frågan om hur allt egentligen slutade med ex-mannen Lamar Odom.

– Han var så bra och slug, han hade ingenting på sin egen telefon, allt fanns på assistentens telefon.

Ryktena om att det gamla paret ska ha blivit ihop igen efter att Lamar hittades livlös på en bordell i höstas har cirkulerat och innan dess har Lamar gått ut i medier och sagt att han vill ha Khloé tillbaka.

Men någon kärleksförsoning verkar det inte bli. Nu berättar Khloé om hur Lamar var otrogen under hela deras förhållande.


Stellapictures

– Lamar var så bra på få mig att tro att jag var den enda så jag misstänkte aldrig något. Det är så förödmjukande, jag fick reda på att han var otrogen mot mig större delen av vårt äktenskap och jag hade ingen aning, säger Khloé.

Men trots sveket så ångrar hon ingenting.

– Många skulle säga att hela äktenskapet var ett misstag, men det var det inte för mig för det var också några av de bästa åren i mitt liv och jag behövde den erfarenheten.

Lyssna på intervjun här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.