I dagarna har stöd för popstjärnan Kesha spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar.
1 av 2
I dagarna har stöd för popstjärnan Kesha spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar. - Foto: AP/TT
Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner.
2 av 2
Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner. - Foto: AP/TT

Nu skänker Taylor Swift 2,1 miljoner till Kesha

Fler och fler vill stödja Kesha under hennes rättegångsprocess mot Sony och musikproducenten Dr.Luke. Nu väljer Taylor Swift att donera 2,1 miljoner kronor till popartisten.


Den 28-åriga popstjärnan Kesha har länge kämpat för att bryta sitt kontrakt med Sony och hennes musikproducent Dr.Luke. Han ska ha utsatt henne för sexuella övergrepp i tio år.

2014 valde hon att stämma producenten, som nekar till anklagelserna. Han svarade i sin tur med att stämma henne och menar att hon ägnar sig åt utpressning. Nu har både Sony Music och högsta domstolen ställt sig på musikbolagets sida, rapporterar nyhetssajten Mashable.

Kesha får därför inte bryta sitt kontrakt.

I dagarna har stöd för popstjärnan spridits i sociala medier. Och flera artister som Ariana Grande, Kelly Clarkson och Lady Gaga har gått till hennes försvar.

Senast i ledet är Taylor Swift som nu donerat en stor summa pengar, inte mindre är 2,1 miljoner. Swift´s representanter har inga vidare kommentarer att ge efter donationen, rapporterar nyhetssajten Mashable.

Även i sociala medier sprids stöd från människor genom hashtagen #FreeKesha.

/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!