Kanye själv hävdar att det är personerna och inte lookalikes som är med och medverkar i videon.
1 av 4
Kanye själv hävdar att det är personerna och inte lookalikes som är med och medverkar i videon. - Foto: TT/Faksimil Tidal
En bild från videon.
2 av 4
En bild från videon. - Foto: Faksimil TIDAL
I mitten ligger Kanye själv bredvid sin fru Kim Kardashian, som i sin tur ligger bredvid sin ex-pojkvän Ray J.
3 av 4
I mitten ligger Kanye själv bredvid sin fru Kim Kardashian, som i sin tur ligger bredvid sin ex-pojkvän Ray J. - Foto: TT
Kanye West.
4 av 4
Kanye West. - Foto: TT

Här medverkar kändisarna nakna i den nya musikvideon

Musikvideon där de påstådda kändisarna medverkar utan kläder har blivit en snackis runt om i världen på bara några timmar.


Nyheter24 har tidigare skrivit om Kanye West senaste musikvideo där det ligger tolv nakna personer i en säng som verkligen ser ut som personer vi känner igen från kändisvimmlet.

Kanye själv hävdar att det är de "riktiga" personerna och inte lookalikes som medverkar i videon.

På bara några timmar har i princip hela världen reagerat på stjärnans senaste video och det har blivit en snackis. Låten är "Famous" och är från Kanyes senaste album "The Life of Pablo".

Personerna som Kanye själv hävdar är de riktiga personerna ska bland annat föreställa USA:s tidigare president George W. Bush. Chefredaktören på Vouge Anna Wintour, presidentkandidaten Donald Trump och det tidigare kändisparet Rihanna och Chris Brown.

I mitten ligger Kanye själv bredvid sin fru Kim Kardashian, som i sin tur ligger bredvid sin ex-pojkvän Ray J.

Taylor Swift hittar vi bredvid Kanye, som han tidigare rappat om att han har haft sex med henne.

Representanter till Donald Trump har redan gått ut med att förneka att Trump ska ha haft något med Kanye att göra. Varför just personerna som är med i videon valdes är fortfarande oklart.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!