Bianca Kronlöf berättar nu om utviket hon gjorde som 18-åring.
1 av 3
Bianca Kronlöf berättar nu om utviket hon gjorde som 18-åring. - Foto: TT/Stella Pictures
Bianca Kronlöf är mest känd som komiker och som medverkande i humorprogrammet Full patte.
2 av 3
Bianca Kronlöf är mest känd som komiker och som medverkande i humorprogrammet Full patte. - Foto: Stella Pictures / Jari Kantola
Bianca Kronlöf.
3 av 3
Bianca Kronlöf. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Bianca Kronlöf om det hemliga utviket: "De sprutade vatten på min tröja"

Nu berättar Bianca Kronlöf om utviket som hon velat glömma halva sitt liv.


I sitt och systern Sommar i P1 berättar komikern Bianca Kronlöf, mest känd från Full Patte, för första gången om utviket hon gjort som 18-åring, skriver Expressen.

En finsk fotograf hade ringt upp den då 18-åriga Bianca och velat ta bilder på henne.

– Jag blev så himla, himla glad. Jag frågade till och med min dåvarande pojkvän: "Hur känns det? Du är ihop med en modell".

Men väl på plats i Finland började Bianca få en obehaglig känsla. Och när tjejen som fotograferats före henne kom ut med bara en liten blomma som skydd för sin vagina sjönk det in vad hon gett sig in i.

– Jag trodde inte det skulle vara regelrätta runkbilder, säger Bianca i programmet.

Trots obehaget genomförde hon fotograferingen eftersom hon kände sig tvungen då fotografen betalt hennes biljett till Finland.

Väl inne i studion börjar en kamp om hur avklädd Bianca ska vara på bilderna. Hon väljer ett par vita, små trosor och en kort t-shirt som fotografen sedan sprutar vatten på.

Bianca berättar att fotografen lovat henne att hon skulle få välja vilka bilder som skulle tryckas i tidningen själv, men när bilderna väl kom var de helt annorlunda, skriver Expressen.

– Jag blev inte ens ledsen, det var första gången i mitt liv jag fått ångest. Den fina modellgrejen, det som skulle vara som att vinna första pris blev plötsligt som att jag hade gjort ett mål och efteråt fått veta att det var ett självmål. Ingen i Sverige fick se de här bilderna, avslutar hon.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Pamela Anderssons egna söner övertalade mamman att vika ut sig i sista naken-Playboy. Och om Amber Rose som river internet med sina nya nakenbilder.

/
/
P1
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!