Här är Peg Parneviks raderade attackinlägg mot Zara Larsson

- 15/07/2016, 11:28 -

Systrarna Parnevik skrev på sin Instagram att Zara Larsson står för hat, ett inlägg som nu tagits bort.

Det var när Peg Parneviks pappa, Jesper Parnevik, skrev "Rykten säger att det var en man och en kvinna som körde bilen, men jag tippar på att Zara Larsson kommer att säga "Jag hatar alla män"." på sin Twitter som det hela började.


Zara Larsson svarade med att hon var glad över att hon valt att inte delta i familjens program.


Strax därefter lade Peg upp en bild på sin syster Pennys status på Instagram och skrev bland annat:

Min pappa är riktigt ledsen över det han sa, de orden representerar inte den han är. Om något är han, liksom jag, frustrerad över allt hat som ackumuleras i världen. Och det verkar som att vissa av dagens kändisar använder hat, men kallar det godhet, för att bygga sina varumärken och för att skapa uppmärksamhet bland sina fans. De lyfter fram det dåliga, i stället för att lyfta det som är positivt saker på ett positivt sätt. @zaralarsson vi vill inte ha dig på vår show, och det kommer vi aldrig vilja. Det är för att du står för hat, och tror att hat är det som kommer att leda till förändring.

Vår familj är bara kärlek och medkänsla. Jag vet att du djupt därinne har en underbar personlighet, som matchar din underbara röst fantastiska artistskap. Men idag handlar det inte om dig, Zara. Men på något sätt lyckades du göra det om dig... Igen.


Men Peg har nu tagit bort bilden från sin Instagram men Pennys bild är fortfarande kvar.