Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är missen som kunde förstört hela Jockiboi och Jonnas bröllop

- 26/07/2016, 12:06 -

Äntligen är det dags för Jonna och Jockibois bröllop, men allt går inte riktigt som de tänkt.

Nu har det äntligen blivit dags för Jonna Lundell och Joakim "Jockiboi" Berg att gifta sig, vi har i deras serie "Jockiboi och Jonna i nöd och lust" fått följa paret på resan fram till bröllopet.

Onsdag den 27 juli sänds det sista avsnittet klockan 20:00 på TV3 Play och det är många känslor som vi får se i det avslutande avsnittet.

View this post on Instagram

Nu har jag redan satt mig och redigerat vloggen från denna magiska dag ☀️🌷 Men tyvärr får ni bara se fram till vigseln då vi vill att ni ska uppleva dom känslorna på rätt sätt och inte genom en skakig vloggkamera på långt avstånd😂 Så vi hoppas ni klarar att vänta till den 27e Juli då det sänds på TV3 💕🌸 Men redan ikväll 20:00 släpps avsnitt 5 av Jockiboi & Jonna i nöd och lust på TV3 Play 😘 Och vill tacka er för att ni varit med oss på denna resa landade vi denna magiska dag och nu ger vi oss ut på nästa resa och hoppas att jag snart kan få bli Pappa till en bebis och att läkarundersökningarna inte visar på något fel utan att Jonna kan bli gravid 👶🏼💘 Länk till vloggen finns i min info på Instagram -> @jockiboi 💍

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

Men som vanligt med paret är det något på gång, och när de är som lyckligast händer något som skulle kunnat förstöra hela bröllopet. Kolla in vad som hände i klippet ovan.

Här kan du läsa mer om varför Jonna polisanmälde Jockiboi.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!