1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Paow hyllar pojkvännen efter paniknatten: "Det var bubblor över hela kroppen"

Paulina "Paow" Danielsson berättar om helvetesnatten som fick henne att tillslut ta sömntabletter.


Paulina "Paow" Danielsson har bloggat sedan hon var 14 år gammal och driver en så kallad livsstilsblogg. Paulina låter sina följare följa med henne i hennes vardag och hon drar sig inte för att diskutera allt mellan himmel och jord.

Bloggerskan har tidigare berättat att hon alltid försöker att vara så ärlig som möjligt och försöker så gott det går att aldrig censurera någonting.

"Fick tillslut ta sömntabletter"

Sedan hon började blogga har Paulina med jämna mellanrum valt att berätta om sin psoriasis. Det är väldigt individuellt hur sjukdomen yttrar sig och för Paulina har det kommit och gått i skov. I sitt senaste inlägg berättar hon om hur sjukdomen kommit tillbaka efter en tids uppehåll och att det varit så illa att hon fått panik under natten.

– Det kliar och svider och det känns som att det bubblar under huden. Jag kliar så att det bränner och gråter för att jag känner mig ful och äcklig och hjälplös. Har inte kunnat sova något inatt då jag fick bubblor på hela kroppen som fick min psoriasis att klia mer än vad den redan gjorde. Sista utvägen var att ta sömntabletter klockan sex på morgonen.

– Jag försöker att äta bra, dricker inte längre, röker inte, äter inte kött, undviker mjölkprodukter. Men ändå så blir det bara värre. Är glad över att Mattias var där för mig när det var som värst. Han är verkligen världens bästa. Har så bra tålamod med mig som verkligen tröstar mig och säger att jag är fin ändå.

Det är som de säger – störst av allt är kärleken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!