Zara Larsson: Gör killen det här så kommer jag att vilja ligga med honom igen

- 20/10/2016, 10:30 -

Zara Larsson diskuterar sex, douchebags och flirting.

Det är i podden "Den fantastiska resan" som Zara Larsson och Noel Flike diskuterar ämnet douchebags. Noel säger att han tror det är jakten efter sin crush som folk anser är spännande. Detta medan Zara går rak på sak om vad som får henne att bli intresserad.

– Är det någon som inte riktigt hör av sig och är lite "whatever" alltså jag blir besatt. Jag blir besatt på ett ohälsosamt sätt. Jag kollar Instagram, Twitter – allt. Jag har även varit med personer varpå sexet suger, men jag har ändå velat göra det igen för att personen är en douche, jag har ingen aning om varför det är så.

– Jag är väldigt känslosam, det är sällan jag har sex med någon och aldrig vill höra av dem igen. Men om någon ligger med mig och varken smsar eller hör av sig dagen efter, då går jag sönder.

"Är man för snäll går det inte"

Duon pratar vidare om vad det är man fastnar för hos en potentiell sexpartner. Zara menar att det är själva douche-grejen och det lite "otrevliga" som på något konstigt sätt är tilldragande för folk.

– Det är den här douchegrejen. Jag tror aggressivitet och sexualitet ligger väldigt nära varandra. Är det någon som är för snäll "puttinuttig" blir det för tråkigt. Det är bara en teori dock.

Zara har tidigare berättat att hon är för sex på första dejten och hur det gick till när hon var på vild hångelfest.

Hon har även berättat för sina fans vad som får henne att vilja gå hem med en kille igen, trots att sexet var dåligt.

Dras du till douchebags?