Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se heta duschtrailern för nya säsongen av Skam – som SVT valde bort

- 04/01/2017, 21:36

Säsong tre av serien Skam kommer till SVT på fredag och i den här avklädda duschscenen får man en riktig hint om vad säsongen kommer handla om.

Sverge har drabbats av Skam-feber och redan på fredag kommer säsong tre med svensk text till SVT. Nyheten mottogs med stor glädje hos alla fans i Sverige, men det finns något som SVT inte valde att visa för tittarna, skriver QX.

SVT visade en trailer då säsong tres huvudkaratkär Isak flirtar med den nya karaktären Even och sedan badandes med densamme. Men det finns faktiskt en trailer som inte visades i Sverige, men i Norge.

Trailern finns på Youtube och visar alla killar från serien avklädda i ett omklädningsrum. När ett vattenkrig plötsligt utbryter sitter Isak bara och tittar på.

Men när Jonas slänger något helt annat än vatten på Isak får man en riktig hint om vad den kommande säsongen har att bjuda på, det skriver QX.

Se den heta trailern i spelaren under.

Är du också galen i Skam? Kolla då in vem som kan tänkas få huvudrollen i säsong fyra och svenske Johan som fick ett exklusivt besök i Skam-lägenheten.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.