Kim Kardashian om konsekvensen efter rånet: "Har fått utslag i ansiktet"

- 08/01/2017, 18:05
Kim Kardashians sjukdom har förvärrats.
1 av 2

Kim Kardashians sjukdom har förvärrats.

TT/Twitter

Kim har just kommit tillbaka till sociala medier efter ett uppehåll.
2 av 2

Kim har just kommit tillbaka till sociala medier efter ett uppehåll.

TT

Kim Kardashian har tidigare pratat om den kroniska hudsjukdomen, men nu avslöjar hon att det blivit värre efter det traumatiska rånet i Paris.

Kim Kardashian har tidigare berättat om och visat upp de torra hudpartier hon har på grund av den kroniska hudsjukdomen psoriasis, skriver Daily Mail.

Nu avslöjar stjärnan dessutom att hennes tillstånd förvärrats. På Twitter skriver hon att hon nu fått utslag även i ansiktet.

Psoriasis kan förvärras av yttre faktorer så som stress. Något Kim haft mycket av den senaste tiden. Först var hon med om ett otroligt traumatiskt rån i Paris i oktober där hon förlorade smycken till ett värde av tio miljoner dollar.

Sedan, när hon tog en time out från rampljuset, bröt maken Kanye West ihop och behövde ligga inlagd på sjukhus i nio dagar. Anledningen till kollapsen sägs vara utmattning.

Kim har aldrig dolt hudsjukdomen och har både visat och pratat om den i realityserien "Keeping up with the Kardashians".

För att motverka utbrott håller sig Kim till en strikt diet som minskar risken. Hon smörjer även in de torra områdena med kortisonsalva varje kväll, och om det är riktigt illa får hon även kortisoninjektioner, skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.