Lördag 1 Okt
Stockholm

9 saker killar tror de gör bra i sängen – som tjejer hatar

Tyra Banks ser missnöjd ut medan Jake Gyllenhaal ler
Vissa killar verkar inte fatta... Foto: Giphy

Nej, det där är inte skönt. Sluta. Här är allt som snubbarna tror de gör bra i sängen – men som får kalla handen från (i princip) alla tjejer.

Kommentera (73)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Duracellkaninen

Många killar tror att deras snabba tempo stimulerar sin tjej på ett bra sätt. Detta stämmer alltså inte utan är värsta tänkbara. Känn in varandra och skapa ett tempo som känns bra för båda. Du är ingen vibrator (tyvärr).

2. Räsertungan

Många killar där ute har misstolkat hur klitoris fungerar. De tror därför att de genom att använda någon form av räsertunga kan få tjejen att komma. 

Wtf tror han att han håller på med? Bild: Shutterstock

3. Är pedant

Vad är det för fel att ha sex med strumporna på egentligen? Måste man alltid borsta tänderna innan och ha perfekt belysning, tända ljus och rena lakan? Kan det inte någon gång bara vara djuriskt och smutsigt?

4. Är för varsam

Alltså visst man behöver inte köra loss med fyrtio buttplugs, handbojor och örfilar första gången man ligger. Men att bara köra missionären och typ "kyssas"? Nej det är för mesigt. Våga testa något nytt och ta kommando...Snälla...

5. När han är mindre än dig men ska envisas med att lyfta dig

Du är 1.75 lång och har liksom lite kött på benen. Han är inte direkt den starkaste – ändå ska han stönande och stånkandes envisas med att lyfta upp dig då han vill göra som hingsten i senaste p-rullen han såg.

Det hela slutar med två dunk för att sedan tappa dig och få ryggskott. Nej. Bara nej. 

Så här tror han ju att alla brudar ska reagera, men icke sa nicke... Bild: Shutterstock

6. När han ska försöka hålla ögonkontakt hela akten

Alltså visst det är nice med ögonkontakt under intima situationer. Men när det blir att du ligger och stirrar på tjejen kan hon seriöst tycka att det är lite obehagligt. 

7. När det tar 100 000 år för honom att komma

Alltså detta kan ju låta lite konstigt då problemet brukar vara det motsatta. Men alltså, det kommer till en gräns då vaginan domnar och man liksom undrar när tåget ska komma till slutstation. Så nej, det är ingen hit att hålla på i en miljard år.

8. Efterspel

ALLA tjejer behöver faktiskt inte ligga kvar och mysa i timmar bara för att de har fått komma några gånger. Ge oss tjejer lite egentid efteråt tack!

"Tack för den". Bild: Shutterstock

9. Den som aldrig ger upp

Ibland flyger det helt enkelt inte. Killar som då aldrig ger upp och inte ger sig förrän tjejen har typ skavsår borde fatta att de borde kasta in handduken. Just denna gång gick det inte för oss.

Mer:

11 saker du som kille ALDRIG ska säga till en tjej – NÅGONSIN.

Saker killar tänder på hos tjejer –som tjejerna inte har en aning om.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (73)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.