Fredag 18 Jun
Stockholm

Nu svarar Paow på kritiken efter anti abort-inlägget

Det var tidigare under veckan det stormade runt bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson efter att hon sagt att hon är emot att kvinnor får göra fler än en abort var. Nu väljer hon att svara på kritiken.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Storbloggerskan och före detta Paradise Hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson lindar väldigt sällan in sina åsikter. Det var under gårdagen hon skrev ett längre inlägg där hon diskuterar det laddade och ständigt omdebatterade ämnet abort. Denna gång i samband med Donald Trumps nya abortlag.

"Alla tjejer ska ha rätter till endast en abort"

Paow skriver i inlägget att hon är emot abort och att hon anser att det är mord. Hon skriver också att kvinnor under 18-år ska få göra högst en abort för att sedan få hjälp med preventivmedel.

Inte helt otippat blev det ramaskri och överallt på sociala medier rasade läsare på Paow. Och efter gårdagens stormande väljer hon nu att svara på kritiken på bloggen.

"Såg att det var mycket sura miner på mitt senaste inlägg. Det jag ville få fram är att folk borde bli bättre på att skydda sig. Har många vänner som gjort aborter och tycker fortfarande att det är lika ansvarslöst".

"I nio av tio gånger som folk blir gravida så är det för att man haft oskyddat sex. Det är mycket "blablabla", men skydda er bara helt enkelt så sätter jag stopp för mitt ord här", skriver Paulina.


Paow mötte kritik från bland andra Modettes Sara Lund som skrev en krönika med namnet: "Nej Paow, varken du eller Trump har någonting att säga till om när det kommer till aborträtten. Här kan du läsa den.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela