Måndag 21 Jun
Stockholm

Nu berättar Kissie sanningen om flingen med Skam-William: "Det här hände..."

Vad hände egentligen mellan Thomas Hayes och Kissie under skådespelarens Sverige-besök?

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela

Det är i programmet "Intim med Björken" som Alexandra "Kissie" Nilsson gästar Martin Björk för att åka omkring och prata i hans bil. Kissie berättar bland annat att hon varit ut på krogen en sväng varpå Martin då skämtsamt frågar om hon råkat "springa in" i Skam-William (Thomas Hayes) som då också befunnit sig i Stockholms innerstad.

Kissie berättade då i klippet att hon messat med Thomas, vilket direkt startade spekulationer om huruvida stjärnorna "hookat".

Men i ett inlägg på bloggen berättar Kissie nu hur det egentligen ligger till.

"En grov överrift"

Bloggerskan berättar att allmänheten borde ha tagit hennes fling med en nypa salt, då det inte handlade om mer än några sms.

– Haha det här var så pinsamt men ja vi var ute lite halvt, så säger mina tjejkompisar "Kissie, du måste skriva till William", så jag skrev "Hej, hur säger man hej på norska", varpå han svarade hur man säger det, berättar bloggerskan och fortsätter.

"Det här med att jag ska ha en romans med ”William” från SKAM är ju en grov överdrift. Och detta har blivit större än vad jag trodde, nyss ringde ett känt program från Kanal 5 och ville att jag skulle åka dit och bli intervjuad om detta samt visa upp våran konversation haha"

"Det började som ett skämt för jag är ju besatt av serien som ni säkert har förstått, men jag skulle aldrig hooka med någon bara för att personen har varit med i en serie haha.. Dessutom föredrar jag äldre män, inte lammkött. Så inga fler frågor om hur han är i sängen, om han är trevlig IRL för så väl känner jag honom ICKE", skriver Kissie på bloggen"

Så svaret är alltså, nej, Kissie och Thomas har icke hookat.

Mer:

Mer: Schulmans smygbild på Skam-hunken är det roligaste någonsin.

Kissie ger chockerande besked: "Funderar på att lägga ner bloggen".

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela