Torsdag 17 Jun
Stockholm

Benjamin Ingrosso singel efter fyra år: "Förvånad om han inte ligger runt"

I andra avsnittet av Schlagerspaning så snackas det om Lisa Ajax diskningsrysare, Mariettes barnplaner och Benjamin Ingrossos hunkbilder.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckan går snabbt och nu är det äntligen dags för andra deltävlingen av årets Melodifestivalen. I Göteborg tampas bland annat stjärnan Lisa Ajax som ger Mello en ny chans och Mariette som nästan vann 2015.

Dessutom gör Benjamin Ingrosso debut i Melodifestivalen – och hans låt handlar om det breakup som han själv gått igenom. Efter nästan fyra år tillsammans med Linnea så tog det slut.

– Nu får han passa på att ligga runt. Jag skulle vara förvånad om hans penis sitter kvar efter slutet av Mello, säger Gabriella Bark i andra avsnittet av Schlagerspaning.

Benjamin Ingrosso har även passat på att ta några hunkiga bilder lagom till Mello. Dessutom har han spelat in en hälsning till Nyheter24 som du kan se i avsnittet.

Givetvis har Gabriella Bark och Simon Lundberg de bästa tipsen på vilka som går direkt till final också. Blir det rapkillen Allyawan eller blir final för schlagerräven Roger Pontare? Dessutom snackar vi om förra veckans Charlotte Perrelli-kollaps. Kolla i klippet ovan.

Ska du kolla på Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela