Jockibois nya bil totalförstörd: "100 000 kronor i hittelön".

- 24/02/2017, 15:21 -

Jockiboi och Jonnas nya bil har vandaliserats och blivit totalförstörd. Nu erbjuder han en stor summa pengar för tips om vem som kan ligga bakom.

Det var under förra veckans om Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell bjöd med släkt och vänner på en solsemester till Egypten. Anledningen var att få lite lugn och ro efter succélåten "All I need" som nu slagit alla svenska Spotifyrekord.

Men underbart är kort. När paret kom hem möttes de av en syn de helst hade sluppit.

"Bilen är totalförstörd"

Paret Lundell skaffade sig för cirka två veckor sedan en ny bil. Bilen visades upp i en av parets Youtubevideos och de var otroligt glada över sitt nya familjetillskott. Men strax efter att paret kommit hem från sin resa i Egypten möttes de av en fruktansvärd upptäckt. Den nya bilden för över en halv miljon kronor har nu blivit vandaliserad och sönderrepad av, hittills, okända gärningsmän.

För att få fast på de som utfört dådet har Jockiboi nu erbjudit en stor summa pengar till den som ger ett tips som slutligen gör att de åker fast.

– Det hela skedde i dag. Alla pojkar hade mörkt hår och någon hade grå hoodie. Någon hade sjal för ansiktet. De såg ut att vara mellan 13-16 år. Tydligen har de setts kring mitt hus innan också. Grannarna såg dem. Så jag tror absolut att de åker fast, säger Joakim.

– Jag kommer att betala varenda krona till den som lyckas få fast dem, lägger han till.

Vet du någonting? Mejla tips@nyheter24.se. Självklart får du vara anonym.

Mer:

Jockibois succélåt slår globalt: "Kan inte tro att det är sant"