Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso bjuder sina följare på rykande het duschbild

Nöje | 03/04/2017 16:01

Bianca Ingrosso visar vart skåpet ska stå med sina vågade bilder på bloggen.

Bianca Ingrosso gick för en månad sedan ut med att det är slut mellan henne och ex-pojkvännen Philippe Cohen. Det var efter att hennes läsare ihärdigt frågat om Philippe efter att han under en längre period inte syns på hennes sociala medier.

"Det är många av er som frågat om mig och Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Jag ber er att respektera detta och när jag är redo att prata om det så lovar jag att dela med mig", skrev bloggerskan då.

Efter att hon gått ut med uppbrottet har Bianca synts flitigt på sociala medier där hon berättat att hon nu mår bättre. Bland annat har hon delat med sig av bilder från en Zanzibar-resa hon gjorde tillsammans med bloggerskan Kenza. Resan gjorde duon tillsammans med ett gäng andra bloggare för att fota för märket Chimi Eyewear.

Delar med sig av heta bilder från resan

Nu har Bianca delat med sig av en radda bilder från resan, och de är minst sagt rykande heta. På några av bilderna poserar Bianca tillsammans med de andra bloggarna i glasögon i alla regnbågens färger, och på några andra poserar hon själv.

Se några av bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Mer:Mer:

Bianca Ingrosso nobbade möjligheten vi alla skulle tackat ja till: "Varför skulle jag?"