Bråk i programmet Ex on the beach
Ex on the beach - Foto: Dplay

Efter våldsamma scenen i Ex on the beach: "Åkte till akuten"

Det var under gårdagens avsnitt som ett bråk spårade ur vilket resulterade i en tur till akuten för Jack Stengel-Dahl.


Svartsjuka, bråk, humor och en hel del sex – det är bara några av ingredienserna i Ex On The Beach Sverige. Årets säsong sägs vara den galnaste hittills och konstigt är inte det när produktionen skickat in några av Sveriges mest färgstarka ungdomar.

Två av dem, Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl, fann kärleken inne i huset och är efter programmets slut ett par och bor tillsammans i Stockholm. Men i gårdagens avsnitt var var båda deltagarna minst sagt eld och lågor.

Det hela började med att Antonijas ex-pojkvän Kristijan klev in vilket redan under dagen skapade starka känslor och en påtagligt spänd stämning i huset. Under kvällen urartade ett bråk mellan Jack, Antonija, Calle Åberg och Kristijan. Detta resulterade i sin tur att Jack slog sin hand in i en vägg.

"Skickades till akuten"

Efter smällen svullnade Jacks hand upp och han skickades ganska direkt till akuten.

– Hade ju så galet mycket adrenalin direkt efter jag slagit i väggen, så kände inte så mycket just då. Sen kom produktionen springandes in i rummet och tog mig ut från huset för att kolla hur handen såg ut. Handen var då dubbelt så stor och det såg först ut som att tre knogar var brutna, med det visade sig bara vara en, berättar Jack för Nyheter24.> width="100%" >

– Med sån ilska och adrenalin i kroppen så känner du inte smärtan. Och jag kan säga att med tanke på hur min hand såg ut – så ville man inte känna smärtan. Fick ju känna på den smärtan senare på sjukhuset och kan säga att det var inte så kul, avslutar han.

– Han fick ha gips i typ två veckor. Han skulle haft det i en månad men var ju tvungen att ta bort det för vi skulle hem och du inte får ha det på flyget, berättar Antonija.

Mer:

Deltagarna avslöjar: "Så går det till när exen kommer upp ur vattnet i Ex on the beach Sverige"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!