Torsdag 2 Dec
Stockholm

Det här beställer dina favoritkändisar på McDonald's

Även kändisarna går till Donken då och då.
1 av 3
Även kändisarna går till Donken då och då. Foto: TT (montage)
Och även de har en favoritbeställning.
2 av 3
Och även de har en favoritbeställning. Foto: TT
Se om du kan hitta din egen favvobeställning i listan.
3 av 3
Se om du kan hitta din egen favvobeställning i listan. Foto: TT

Har du undrat vad Kim K eller Jennifer Lawrence väljer på Donken? Här har du svaret.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla har inte tid att käka nyttigt jämnt, och kändisar är inget undantag. Här är några av vår tids superstjärnors vanligaste beställningar på McDonald's – så slipper vi känna oss skyldiga om vi käkar Donken någon ibland.

1. Kim Kardashian

Kim K har tidigare skrivit om sin kärlek till McDonald's, även om hon inte äter där så ofta för att hålla sig i toppform. 

På sin hemsida skriver hon: "När jag går till McDonald's måste jag ALLTID beställa en liten pommes. Till det beställer jag oftast chicken nuggets som jag doppar i honung, eller en cheeseburgare och chicken nuggets och äter hälften av båda". 

Hon har också hyllat Donkens äppelpaj i sina sociala medier. 

Bildkälla: TT

2. Heidi Klum

Precis som Kim K gillar Victoria's Secrets-modellen att äta på McDonald's då och då. Och hon har setts med framför allt en dubbel cheeseburgare i handen mer än en gång. Det har dessutom framkommit att hon beställer BBQ-sås med sin burgare. 

Här är hon efter AMA-galan med en burgare i högsta hugg. 

3. Jennifer Lawrence 

Jennifer är ju ett uttalat fan av mat i alla dess former. Så verkar även fallet vara med McDonald's eftersom hon under en intervju med MTV 2013 förklarade exakt hur mycket hon älskade snabbmatskedjan. 

Hon avslöjade dock inte sin go-to-beställning, men gav det lätt kryptiska svaret: "Aldrig Chicken McNuggets".

Bildkälla: TT

4. Paris Hilton

Paris är ju en riktig Donken-veteran som setts inne på snabbmatskedjan sedan tidigt 2000-tal. Dock var det länge sedan hon uttalade sig om något rörande deras mat. Men om en tweet från 2009 är något att gå på så säger hon sig i alla fall vara väldigt förtjust i pommes med sötsur sås. 

5. Donald Trump

Till och med USA:s president måste få ta en Donken-meny då och då. Vad går då Trump för när han står där i kassan? Jo, det är lite oklart eftersom när han fick frågan om vad hans favoritbeställning var svarade han med "Fish Delight", en rätt som inte finns på McDonald's meny. 

Därför har folk spekulerat i om det (bara) var en felsägning från presidentens sida och att han i själva verket menade den klassiska fiskburgaren Filet-O-Fish. 

Bildkälla: TT

6. Kanye West

Kanye gillar Donken typ lika mycket som Kim K, eller ja, kanske lite mer, han har nämligen skrivit en dikt om sin favoritbeställning. Ja, vi vet, men det är Kanye, kom igen. 

Bildkälla: Twitter

Ja, det verkar helt enkelt som Kanye verkligen, verkligen, verkligen är förtjust i äppelpajen helt enkelt. 

Listan är inspirerad av The Sun

Nyheter24 har tidigare skrivit om McDonald's nya grej som testas i Norge – nämligen sötpotatispommes. Kolla in det i videon under. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gillar du att äta på Donken?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela