Jonna har köpt en häst till Jocke – men fansen gillar det inte

I Jocke och Jonnas nya youtube klipp får vi följa med dem när de köper en häst.


Jocke och Jonna Lundells nya video får vi följa med paret när de går och hämtar deras nya tillskott till familjen. Nämligen en häst. 

Jonna har sedan länge ett intresse för hästar och spenderar mycket tid i stallet. Nu tyckte hon det är dags för Jocke att haka på. 

Hur gjorde hon det? Ja, hon köpte helt enkelt en häst till honom. 


Bildkälla: Instagram

Jocke blev väldigt glad för den något stora presenten även om han blev en aningen rädd för henne vid första träffen. Så här skrev han på Instagram efter att ha fått Melle eller Melody som han ska döpa henne till. 


Även om Jonna var noga med att poängtera i videon att de faktiskt planerat att köpa en häst under lång tid så var fansen inte glada. De menar att paret inte har tiden eller erfarenheten för att ta hand om henne. Så här lyder några av kommentarerna på youtube:

"Jag blir faktiskt väldigt orolig över om ni verkligen har tänkt igenom detta! En häst är ingen leksak och inget man bara köper för att man kan. En häst tar väldigt mycket tid, vilket ni har sagt att ni inte har så mycket av. Ni tar ett väldigt stort steg ifrån att Jonna varit medryttare till att köpa en helt egen."

"Jocke är hästrädd men har köpt en häst? Jocke kan inget om hästar men har köpt en häst? Jocke har ingen tid för en häst men har köpt en häst? Jocke har ingen erfarenhet av hästar men har köpt en häst?"

"Snälla. Skriver typ samma sak som alla andra hästmänninskor. Ni säger att ni inte har tid, och tror inte att Jonna har riktigt den erfarenheten som behövs. Detta är ett levande djur. Inget man bara köper till sin pojkvän som också inte ens vågar hålla i den."

Se hur mycket Jocke och Jonna tjänar i månaden

Läs också om 7 kändisar som ser helt annorlunda ut idag

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!