Och ber folk sluta sexualisera kvinnor kroppar.
Och ber folk sluta sexualisera kvinnor kroppar. - Foto: TT

Peg efter Pennys läckta nakenbilder – "Sluta sexualisera oss"

Peg Parnevik lägger ut en något naken bild på Instagram för att stötta sina systrar som förra veckan fick sina sociala medier hackade.


Förra veckan fick Philippa och Penny Parnevik sina sociala medier hackade. Nakenbilder på de två spreds och las ut på Pennys Instagram. 

Sen dess har Penny kommit tillbaka starkare än tidigare, som drottningen hon är. Nu har hennes äldre syster Peg gett sig in i kampen och har ett viktigt budskap. 

I ett gripande inlägg på Instagram har hon gått till attack mot de som stöttade killen som hackade hennes systrars sociala medier. Hon skriver att hon också är trött på att personer alltid säger att hon söker uppmärksamhet när hon lägger ut bikinibilder. 

"När kommer ni inse att året är 2017, och kvinnor har rätten att visa upp deras kroppar eller täcka deras kroppar, och det säger inget om vad för typ av personer de är, hur smarta eller starka eller kapabla dom är. "

Hon forsätter med att säga att hon är sexig som få när hon själv väljer det. 

"Jag är sexig, as fuck, men JAG bestämmer när jag vill vara sexig, och min kropp är inte gjord för att BARA vara sexig."

Vi avundas systarnas kämparanda och systerskap. 

Se också vilket krav de som hackade Pennys Instagram hade

Läs också om Pennys comeback efter de läckta nakenbilderna

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Peg en bra syster?
Tack för din röst!