Enligt de två killar som lagt upp en video när de gör en burnout utanför Joakim Lundells hus så har Youtube-profilen hotat dem båda via Messenger.
1 av 13
Enligt de två killar som lagt upp en video när de gör en burnout utanför Joakim Lundells hus så har Youtube-profilen hotat dem båda via Messenger. - Foto: Instagram/Faksimil Youtube
2 av 13
3 av 13
4 av 13
5 av 13
6 av 13
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
12 av 13
13 av 13

Joakim Lundell: "Ni vet inte vad ni utsätter oss för"

De två killar som körde bil utanför Joakim Lundells hus har enligt en Youtube-video fått motta flera hot från Youtube-profilen.


Två killar lade upp en video när de gör en "burnout" utanför Joakim Lundells hus, vilket blev en av anledningarna till chockbeskedet att Lundell nu lägger ner sin Youtube-kanal "Jocke och Jonna", du kan läsa mer om videon här

Nu har killarna som körde bilen lagt upp en till video där de berättar om att de blivit hotade av Lundell efter att videon lades upp på Youtube. 

– Han kommenterade igår vår video och skrev att han skulle misshandla oss. Han började hota våra fans också, säger killarna.

– Det var inte meningen att det skulle vara en retsam akt från oss, tillägger de.

Enligt videon skriver Lundell att han vill att killarna ska ta ner videon när de kör utanför hans hus eftersom det "drar åt sig mer snorungar utanför oss". 

Han skriver också att han kommer ge killarna "minst ett tandläkarbesök" om de inte tar ner videon. Konversationen fortsätter med att Lundell skriver att han, Jonna, deras hundar, vänner och grannar lider av att personer åker utanför deras hus nästan dagligen. 

Killarna svarar att de inte tänker ta ned videon, men att de är villiga att byta namn på den så att Lundells namn tas bort. Men det vill inte Lundell utan skriver att han vill att videon tas ned. 

Bildkälla: Faksimil Youtube

Han fortsätter att skriva att han kommer förstöra killarnas liv, hänga ut dem offentligt, stämma dem, söka upp dem och deras hem för att slå dem. 

Bildkälla: Faksimil Youtube

Bildkälla: Faksimil Youtube

Bildkälla: Faksimil Youtube

Han avslutar med att be om ursäkt för sina hot, men tillägger att han inte kan förneka att han menade det han skrev. 

Bildkälla: Faksimil Youtube

Killarna säger också att de lägger upp videon för att de vill visa sanningen och kunna försvara sig för det som hänt. 

– Jag har bara sagt saker för att försvara mig. Jockiboi hade kunnat gjort oss till totalt åtlöje om han bara varit schysst och skön från början. Vad hade vi haft på honom? Då hade vi inte kunnat säga något och tagit bort videon. Han gör det bara värre för sig själv, avslutar de videon.

UPPDATERING:
Killarna har nu bett om ursäkt till Joakim och säger att "de förstår" att han blivit upprörd. 

– De förstod inte hur illa de var. De bad om ursäkt över att de inte förstod hur utsatta vi varit. självklart bad jag också om ursäkt. Ibland agerar man fel, men gäller det hot mot ens familj kan de bli så.

I bildspelet ovan finns fler urklipp från killarnas konversation med Lundell. 

Du kan se Joakim Lundells förklaring till varför han tar ner sin kanal i spelaren under. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
Hot
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du det är okej att burna utanför någons hus?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

1 timme sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.