Paow följde med på spökjakt med Joakim Lundell

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson följde med Joakim och Jonna Lundell på spökjakt. Nu berättar hon om sina upplevelser.


Det har varit blåsigt kring Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell på senaste tiden. Paret har under en längre tid terroriserats av både fans och andra Youtubers vilket tillslut ledde till att de stängde ned sin Youtuebkanal. Det enda de nu har valt att fortsätta med är spökjakterna. 


Det nya konceptet som Youtubeparet börjat med är att bjuda in gäster till Spökjakterna, och bland andra Samir Badran har följt med på spökjakt. Spökjakterna har mött stark kritik efter att onda tungor hävdar att det hela ska vara fejk. Men enligt Samir själv så var han ordentligt skärrad efteråt.

– Det är det sjukaste jag varit med om. Kommer aldrig mer att kunna sova, sa han då. 


Och den här gången tog Joakim med ingen mindre än Paulina "Paow" Danielsson. Paow publicerade en rad bilder under resans gång och skrev till sina följare att hon var på väg mot en spökjakt, men efter natten gått så hördes ingenting från bloggerskan – tills hon satt i bilen hem. 

Och precis som för Samir hade bloggerskan blivit ordentligt uppskrämd under spökjakten. Hon skrev på sin Snapchat att hon nu fått bevis som nu fått henne att tro på andar. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på andar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

2 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.