Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow följde med på spökjakt med Joakim Lundell

Nöje | 11/09/2017 17:01

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson följde med Joakim och Jonna Lundell på spökjakt. Nu berättar hon om sina upplevelser.

Det har varit blåsigt kring Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell på senaste tiden. Paret har under en längre tid terroriserats av både fans och andra Youtubers vilket tillslut ledde till att de stängde ned sin Youtuebkanal. Det enda de nu har valt att fortsätta med är spökjakterna. 


Det nya konceptet som Youtubeparet börjat med är att bjuda in gäster till Spökjakterna, och bland andra Samir Badran har följt med på spökjakt. Spökjakterna har mött stark kritik efter att onda tungor hävdar att det hela ska vara fejk. Men enligt Samir själv så var han ordentligt skärrad efteråt.

– Det är det sjukaste jag varit med om. Kommer aldrig mer att kunna sova, sa han då. 


Och den här gången tog Joakim med ingen mindre än Paulina "Paow" Danielsson. Paow publicerade en rad bilder under resans gång och skrev till sina följare att hon var på väg mot en spökjakt, men efter natten gått så hördes ingenting från bloggerskan – tills hon satt i bilen hem. 

Och precis som för Samir hade bloggerskan blivit ordentligt uppskrämd under spökjakten. Hon skrev på sin Snapchat att hon nu fått bevis som nu fått henne att tro på andar.