Stockholm

Zara Larsson om Temptation Island: "Hade litat på honom"

Zara Larsson pratar om Temptation Island och om sin tillit till pojkvännen Brian Whittaker.


Relationssåpan ”Temptation Island” har gjort comeback i Kanal 5 och har blivit ett utav de mest omdiskuterade programmen i år. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. För paren kommer inte att bo med varandra. 

På ön befinner sig nämligen runt 20 stycken singlar som kommer att dejta och spendera väldigt mycket tid med paren. Paren splittas upp och tjejerna och killarna kommer att tvingas bo på olika håll under 24 dagars tid – omgiven av frestelse. 

Programmets deltagare har mött mycket kritik på sociala medier då många av tittarna "inte förstår" hur någon skulle kunna utsätta sitt förhållande för något dylikt. 

En av de som sitter undrandes är ingen mindre än Zara Larsson

"Jag hade litat på Brian"

Det är i podden "Sanningens mammor" som Zara och Olivia Gateau diskuterar serien samt tänker sig in i om de själva hade varit med i den.

– Men alltså, vad är det för par som söker in? Jag hade ju aldrig sagt till Brian att "baby, vi ska vara med i ett program där vi kommer att delas upp, jag kommer att bo i ett hus fullt av killar, och du kommer att bo i ett hus fullt av tjejer – vars uppgift då är att få oss att vara otrogna", vad säger du om det?– Men på riktigt, just nu är kanske jag och Brian i en smekmånadsfas, men just att man ska vara ifrån varandra en månad? Hur kul är det. Och självklart hade jag inte gjort någonting med någon annan. Och jag hade litat på honom. 

Olivia håller med och säger att hon misstänker att det finns en alldeles särskild from av ansökan till programmet.

– Ja fast tror du inte att de par som ansöker är lite osäkra på varandra, och sånna som typ skulle kunna vara otrogna? Att man typ får kryssa i en lista när man ansöker som säger att, jo tack, jag skulle kunna vara det, tillägger Olivia. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.