Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Molly om mardrömmen på turnébussen: "Var bara 14 år"

- 18/10/2017, 11:14 -

"En bit in i filmen tar han plötsligt ett hårt grepp om min nacke". Molly Sandén berättar om vad hon utsattes för som 14-åring.

En av de mest omtalade händelserna på nätet just nu är taggen #metoo, där kvinnor berättar om sexuella övergrepp de utsatts för. De flestas Facebookflöden har fyllts till bredden av modiga vänners berättelser om hur de utsatts för sexuella trakasserier och övergrepp – många redan som barn. 

Många kända profiler har även valt att kliva fram och berätta om de hemskheter de som kvinnor tvingats utstå i hela sitt liv. En av dem är Molly Sandén


"Tryckte in tungan i min mun"

På sin Instagram har Molly skrivit ut om en fruktansvärd händelse hon tvingades vara med om som 14-åring. Det var under ett av hennes första gig som händelsen ägde rum och stjärnan berättar att hon under en lång tid tog på sig skulden då hon "tappade" kontrollen.

"Ett av mina allra första gig. En av mina allra första fyllor. Vi sitter å kollar film i turnébussen efter konserten och han ser till att fylla på mitt glas med vin tills hela boxen är tom. ”Du är väl inte en sån där tråkig eller? Vi firar ju” säger han. En bit in i filmen tar han plötsligt ett hårt grepp om min nacke, vrider mitt huvud och trycker in tungan i munnen på mig samtidigt som han tar på mig"

"Jag försöker putta bort honom men då tar han istället min hand och tvingar ner den i sina kalsonger. Allting händer så fort och allting snurrar. Jag har inte ens fattat hur full jag hade blivit. Eller drogad? Jag mår illa. Vill ut och spy. Men jag är helt paralyserad... det känns precis som en sån där mardröm när man skriker utan att det kommer nåt ljud. Jag försöker dra tillbaka min hand men han klämmer bara hårdare och viskar ”Lite turné-mys bara. Alla gör det. Ingen kommer få veta nåt”. I helvete heller ditt jävla svin! Nu vet typ bara 500 000 pers", skriver Molly under bilden. 


Nu fylls Mollys kommentarsfält från stöttande ord från både fans och andra kända profiler. Bland andra Linda Pira och pojkvännen Danny har lämnat kärleksfulla kommentarer.