Måndag 10 Maj
Stockholm

Så galet mycket pengar har Martin Timell dragit in

Sedan det misstänkta övergreppet år 2008 som ignorerades av både Meter och TV4 så har Martin Timell dragit in en sjukt stor summa pengar.

Kommentera (41)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter anklagelserna som regnat på Martin Timell under förra veckan så har TV4 valt att kicka ut honom från TV-tablån. Timells kontrakt sträcker sig dock till 2020. Så om han ej bedöms att bryta mot lagen måste TV4 köpa ut honom från kontraktet, enligt Expressen som menar att det skulle röra sig om en ”miljonaffär”.

Men det är inte direkt de enda pengarna Timell kan gotta sig med. Mellan 2007 och 2016 har hans bolag Timelleri AB dragit in 47,6 miljoner kronor, berättar Resumé

Bolaget har inte ansamlat någon större förmögenhet, bara 4,3 miljoner i tillgångar, men är i stort skuldfritt. Det startades 1988 och F-skatteregistrerades 1994. Bolaget har två anställda och omsatte 4,4 miljoner kronor i fjol, med personalkostnader på 3,5 miljoner kronor, enligt Resumé.


"Förde upp sin hand mellan hennes ben"

Det var år 2008 under en jobbfest som Timell ska ha antastat en ung kvinnlig assistent, något hon berättar om för Aftonbladet. Kvinnan hade suttit i en badtunna och sträckt sig upp för att hämta en tändare.

– När jag böjde mig bakåt tog han hela sin hand innanför mina bikinitrosor och stoppade upp den mellan mina ben, säger hon till Aftonbladet.

Hon beskriver att hon blev chockad och att TV4-profilen "höll kvar sin hand, tog ett hårdare tag och gick upp". Det ska även finnas flera vittnen till Timells övergrepp. 

Kvinnan avslöjar även att hon fick lönehöjning – för att hon inte skulle berätta för någon om vad som hänt henne. 

Mer:

Martin Timell petas av TV4 – kan nu plocka ut miljonsumma

Kommentera (41)
Kopiera länk
Dela