- Foto: TT

TV4-chefer fick gratis-renoveringar av Martin Timell

Medarbetare berättar nu att ”Äntligen hemma” spelades in hos TV4-chefer. De ska ha fått sponsrade renoveringar.


Förra veckan skakades av kvinnors hemska berättelser om sexuella övergrepp under hashtaggen #metoo. Flera kända män anklagades för övergrepp – däribland Martin Timell.

Efter anklagelserna som regnat på Timell så har TV4 valt att kicka ut honom från TV-tablån. Timells kontrakt sträcker sig dock till 2020. Så om han ej bedöms att bryta mot lagen måste TV4 köpa ut honom från kontraktet, enligt Expressen som menar att det skulle röra sig om en ”miljonaffär”.

Men nu har det kommit fram att även folk från TV4:s ledning har varit en del av hela härvan.


"Drog nytta av vänskapen med Timell"

Källor till Nöjesbladet berättar nu om att flera chefer umgås med programledaren privat och tidigare medarbetare vittnar om att de skyddat honom i flera år.

 Timell och andra chefer på TV4 ska tidigare utnyttjat sina positioner i ”Äntligen hemma” under mitten av 00-talet för att på så sätt få renoveringar helt gratis. 

– Det har byggts om hemma hos höga chefer, då byggdes det om hemma hos dem med programmets pengar och sponsorers bidrag. Det försvann väldigt mycket på en inspelningsplats. Då skämtades det alltid om, och Martin Timell skämtade själv om, att sakerna är på hans landställe, säger en tidigare medarbetare.

Personer som får sitt hem renoverat i tv riskerar att åka på en skattesmäll.

Läs mer: 

Här är alla gånger Martin Timell betett sig som ett svin

/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!