- Foto: Privat bild från Instagram

Jackie Ferm om utpekade TV3-profilen: "Kysste mig"

Bloggerskan Jackie Ferm uttalar sig nu om TV3-profilen som tvingats lämna kanalen på grund av "oacceptabelt beteende".


Det var under förra veckan som MTG valde att peta den folkkära TV3-profilen, efter att han anklagats för oacceptabelt beteende från många håll på företaget.  

– Vi ser att det är tillräckligt många uppgifter som har kommit in under den senaste veckan som pekar på en typ av beteende som vi inte kan acceptera. Därför har vi inte sett det som möjligt att förnya samarbetet med profilen, säger Jessica Sjöberg, pressansvarig för MTG.

En medarbetare till profilen berättade för Nöjesbladet att profilen kränkte, mobbade och utsatte folk för hemska härskarmetoder. 

– Det var en pågående mobbing. Som inslagsproducent är du i en väldigt utsatt position och får mycket skit. Han terroriserar, mobbar, förminskar, förtrycker sina kollegor. Han är ondskan själv. Ledning har vetat om detta länge. Jag grät mig till sömns, berättade hon. 

Och nu går ett välbekant ansikte, nämligen Jackie Ferm ut och uttalar sig om profilen. Ferm medverkade nämligen i programmet (som stöd till en vän), där profilen är programledare, och enligt Ferm ska programledaren ha gjort närmanden och betett sig på ett väldigt opassande sätt.


Faksimil Instagram

"Gick fram och kysste mig"

Det är på sin blogg som Jackie skriver att hon stött på profilen ute på ett event. Och att han enligt Jackie då ska ha gått fram och kysst henne. 

"Hej alla! Lika bra att jag också går ut med detta nu. Några veckor efter inspelningen (Jag var min bästa väns inneboende då och hon var med i programmet) så träffade jag programledaren på ett event. Där han drog mig åt sidan mot ett hörn där ingen stod, han var väldigt berusad, kysste mig och sa att han ville ha mig. Detta var 2011 och jag var 20 år gammal. Jag tyckte ju han såg bra ut men i efterhand så kändes det inte så kul. Jag kände mig som en docka han bara kunde ta tag i och göra sådär med", skriver hon. 

"Det blev så konstigt med tanke på inspelningen några veckor innan osv. Att han dessutom är nästan 20 år äldre än mig. Så #metoo – eftersom han uppenbarligen bettet sig såhär mot fler kvinnor känns det som att jag kan släppa masken och inte behöva ”vara trevlig” när jag stöter på honom igen", avslutar hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.