Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell krossar sitt personliga rekord – hyllar fansen

1 av 1

Nöje | 11/11/2017 15:48

Nu har Joakim Lundell gjort det igen. Under loppet av ett dygn så slog han personligt rekord – igen.

Nu har Joakim Lundell gjort det – igen. 

Det var i februari tidigare i år som Joakim Lundell tillsammans med syskonduon Arrhult som utgörs av Ava och Agnes, släppte låten "All I need". Låten blev en braksuccé och slog svenskt Spotify-rekord då hiten åkte upp på första plavering på Spotify-listan under loppet av ett dygn.

Den 9 oktober släppte Joakim sin självbiografi "Monster" som även den blev succé. Under loppet av 48 timmar hade de böcker som gick att förbeställa sålt slut tre gånger . Detta betyder att Joakim slog nytt svenskt rekord i försäljningen av förbeställningsbara böcker. 

Men nu har han slagit nytt personligt rekord – igen. 

För första gången har Joakims musik nått in på topplistor utanför norden, bland annat i Taiwan och Italien. 

– Det var rekord i streams för mig men denna gång var dom utspridda över hela världen, det känns galet. Det är 500 000 streams nu redan men "bara" 300 000 är svenska av dem, berättar han för Nyheter24. 

Det kanske är en dum fråga, men hur känns det?

– Jag är chockad men otroligt glad och tacksam och förvånad såklart att den tog topplistan utanför Norden så snabbt. Roligt att musiken passar andra länder och kulturer först och främst. Sen har jag verkligen världens bästa fans som stöttar mig och visar uppskattning, det är nog det bästa. 

Hur ska du fira?

– Det blir mys med hundarna framför brasan och god mat, avslutar han.

Stort grattis säger vi!

Lyssna på låten här: