Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bijou Phillips mobbade skådespelaren för hans sexualitet

1 av 1

Nöje | 13/11/2017 19:49

Bijou Phillips utsatte sin kollega Daniel Franzese för fysisk och psykisk mobbning – skrek "Kolla här kommer den bisexuella killen!".

Skådespelerskan Bijou Phillips, 37, ber nu om ursäkt till "Mean Girls"-skådespelaren Daniel Franzese. Anledningen är att Daniel nyligen anklagade henne för att ha mobbat honom för hans sexualitet.

– Hon kroppshånade mig och förlöjligade min sexualitet. Hon misshandlade mig även fysiskt, berättade han. 

Bijous hemska beteende ska ha ägt rum under inspelningen av filmen "Bully" år 2001.

Bijou Phillips. Bildkälla: AP Photo/Dan Steinberg/TT Bild

Enligt Daniel så frågade hon honom högt inför flera andra om han var homosexuell. När han svarade att han var bisexuell så ställde Bijou till med en scen dagen efter. När han kom till jobbet så skrek hon nämligen "Åh, kolla! Bi-killen är här!".

Vid ett annat tillfälle så vred hon om hans bröstvårta under skjortan och skrattade. Under inspelningen så sparkade Bijou även honom så hårt i huvudet att han tror att han fick en hjärnskakning.  

"Jag är helt förkrossad"

Bijou berättar nu för Tmz att hon har bett Daniel om ursäkt.

– Jag kommer inte ihåg den här tiden så bra, de där åren är suddiga. Jag var en tonåring och betedde mig hänsynslöst. Jag vet att Daniel är en pålitlig och ärlig person, och jag fick veta genom sociala medier att jag inte var den vän jag trodde att jag var. Och det gör mig så ledsen, säger hon till Tmz.

Daniel, till höger, på biopremiär i New York år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag är helt förkrossad över det här beteendet och jag har kontaktat Daniel och bett honom om ursäkt. Jag är inte och har aldrig varit homofob. Jag känner bara kärlek för LGBTQ-rörelsen och Daniel, säger hon vidare.

Under söndagen skrev Daniel på Twitter att han har mottagit Bijou Phillips ursäkt och att han har accepterat den.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.