Bijou Phillips mobbade skådespelaren för hans sexualitet

Bijou Phillips utsatte sin kollega Daniel Franzese för fysisk och psykisk mobbning – skrek "Kolla här kommer den bisexuella killen!".


Skådespelerskan Bijou Phillips, 37, ber nu om ursäkt till "Mean Girls"-skådespelaren Daniel Franzese. Anledningen är att Daniel nyligen anklagade henne för att ha mobbat honom för hans sexualitet.

– Hon kroppshånade mig och förlöjligade min sexualitet. Hon misshandlade mig även fysiskt, berättade han. 

Bijous hemska beteende ska ha ägt rum under inspelningen av filmen "Bully" år 2001.

Bijou Phillips. Bildkälla: AP Photo/Dan Steinberg/TT Bild

Enligt Daniel så frågade hon honom högt inför flera andra om han var homosexuell. När han svarade att han var bisexuell så ställde Bijou till med en scen dagen efter. När han kom till jobbet så skrek hon nämligen "Åh, kolla! Bi-killen är här!".

Vid ett annat tillfälle så vred hon om hans bröstvårta under skjortan och skrattade. Under inspelningen så sparkade Bijou även honom så hårt i huvudet att han tror att han fick en hjärnskakning.  

"Jag är helt förkrossad"

Bijou berättar nu för Tmz att hon har bett Daniel om ursäkt.

– Jag kommer inte ihåg den här tiden så bra, de där åren är suddiga. Jag var en tonåring och betedde mig hänsynslöst. Jag vet att Daniel är en pålitlig och ärlig person, och jag fick veta genom sociala medier att jag inte var den vän jag trodde att jag var. Och det gör mig så ledsen, säger hon till Tmz.

Daniel, till höger, på biopremiär i New York år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag är helt förkrossad över det här beteendet och jag har kontaktat Daniel och bett honom om ursäkt. Jag är inte och har aldrig varit homofob. Jag känner bara kärlek för LGBTQ-rörelsen och Daniel, säger hon vidare.

Under söndagen skrev Daniel på Twitter att han har mottagit Bijou Phillips ursäkt och att han har accepterat den.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.