Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian tjänade 84 miljoner kronor – på en dag

- 19/11/2017, 18:29 -

Några dagar kvar till lön och tomt på kontot? Ja, inte för Kim Kardashian i alla fall.

Kim Kardashian, 37, vet onekligen ett och annat om hur man tjänar mycket pengar. Kim är aktuell med sin nya parfymkollektion KKW Fragrance, där hennes fans och kunder har kunnat välja mellan dofterna Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud och Crystal Gardenia Citrus.

Kim har inte bara lånat sitt namn till parfymerna – hon varit delaktig i hela processen från att ta fram dofterna och utformat designen, som ser ut som en kristall. 

Kim använde sig av just helande kristaller för att lugna sina nerver efter att hon blev utsatt för ett brutalt rån i Paris förra året.

Ingen har ännu kunnat smyglukta på parfymerna – men ändå så sålde alla flaskor slut under torsdagsnatten, skriver Tmz. Bara första timmen så hade Kim tjänat över 8 miljoner kronor. När det hade gått EN (1!) dag så hade Kim tjänat ihop över 84 miljoner kronor.

När Kim har sålt ut de 300 000 flaskor som har tillverkats så har hon tjänat 118 miljoner kronor – på en och en halv dag. 

Wow?! 

Kims lillasyster Kylie Jenner drar även hon in en hel del pengar – så många miljarder har hon tjänat på sitt smink.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.