Kim Kardashian.
1 av 13
Kim Kardashian. - Foto: Stella Pictures / Jacovides-Borde-Bebert / Bestimage
Flera rykten gör gällande att det är den så kallade "Pink Panthers"-ligan som ligger bakom det brutala rånet, men det är ingenting som har bekräftats.
2 av 13
Flera rykten gör gällande att det är den så kallade "Pink Panthers"-ligan som ligger bakom det brutala rånet, men det är ingenting som har bekräftats. - Foto: Stella Pictures / Jacovides-Borde-Bebert / Bestimage
Kim tros ha blivit rånad på bland annat den förlovningsring hon fick av Kanye West år 2013. Ringen pryds av en diamant på hela 20 karat
3 av 13
Kim tros ha blivit rånad på bland annat den förlovningsring hon fick av Kanye West år 2013. Ringen pryds av en diamant på hela 20 karat - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
På en serie Snapchats som Kim visade sina följare några timmar innan rånet så bar hon en diamantring på 15 karat som hon fick av Kanye.
4 av 13
På en serie Snapchats som Kim visade sina följare några timmar innan rånet så bar hon en diamantring på 15 karat som hon fick av Kanye. - Foto: ©2014 PLANET PHOTOS, all rights reserved. / PLANET PHOTOS
Kim hade även lånat en hel del juveler inför modeveckan i Paris. Även dessa tros vara stulna.
5 av 13
Kim hade även lånat en hel del juveler inför modeveckan i Paris. Även dessa tros vara stulna. - Foto: Stella Pictures / Christophe Aubert via Bestimage
Kim har även visat sina diamantgrillz på sociala medier. Den här dyrgripen är designad av Dolly Cohen.
6 av 13
Kim har även visat sina diamantgrillz på sociala medier. Den här dyrgripen är designad av Dolly Cohen. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Kims livvakt Pascal Douvier har skyddat Kim under modeveckan i Paris, men han var inte med när Kim blev rånad. På bilden ser vi Pascal och Kim i Paris några timmar innan rånet.
7 av 13
Kims livvakt Pascal Douvier har skyddat Kim under modeveckan i Paris, men han var inte med när Kim blev rånad. På bilden ser vi Pascal och Kim i Paris några timmar innan rånet. - Foto: Stella Pictures / Ralph, PacificCoastNews
Pascal Douvier har ett förflutet inom den tyska militären. Han är även Judo-mästare. Här ser vi Kanye, Kim och Pascal.
8 av 13
Pascal Douvier har ett förflutet inom den tyska militären. Han är även Judo-mästare. Här ser vi Kanye, Kim och Pascal. - Foto: Stella Pictures.
Kim Kardashian.
9 av 13
Kim Kardashian. - Foto: Stella Pictures / Jacovides-Borde-Bebert / Bestimage
Men Pascal Douvier bär inte vapen. Kims tidigare livvakt Steve Stanulis anser att Pascal borde ha backup av beväpnade vakter, skriver Page Six. Här ser vi poliser vakta brottsplatsen där rånet ägde rum under måndagsmorgonen.
10 av 13
Men Pascal Douvier bär inte vapen. Kims tidigare livvakt Steve Stanulis anser att Pascal borde ha backup av beväpnade vakter, skriver Page Six. Här ser vi poliser vakta brottsplatsen där rånet ägde rum under måndagsmorgonen. - Foto: Neil Warner/KGC Photo Agency LLP / KGC-195
Kanye West avbröt sin konsert i New York så snart han fick veta vad som hänt hans fru.
11 av 13
Kanye West avbröt sin konsert i New York så snart han fick veta vad som hänt hans fru. - Foto: Stella Pictures / Pierre Perusseau / Bestimage
En av Kims många vackra diamantringar.
12 av 13
En av Kims många vackra diamantringar. - Foto: Stella Pictures / Jean-René Santini/Bestimage
Smycken till ett värde upp mot 100 miljoner kronor tros saknas.
13 av 13
Smycken till ett värde upp mot 100 miljoner kronor tros saknas. - Foto: Stella Pictures / JUNIOR / BESTIMAGE

Så blir Kim Kardashians liv efter det väpnade rånet

Kim Kardashian klarade sig utan fysiska skador. Men det brutala rånet som stjärnan utsattes för lämnar andra spår.


Det var under måndagsmorgonen som Kim Kardashian, 35, blev brutalt rånad i den lyxlägenhet som hennes make Kanye West äger i Paris, skriver Page Six.

Bad för sitt liv

I lägenheten blev Kim attackerad av två maskerade män som var utklädda till poliser. Kim blev bunden i badkaret och fick en pistol riktad mot sitt huvud. Kim ska ha bett för sitt liv och sagt att hon har två barn hemma.

Männen tejpade sedan över hennes mun.

– Hon trodde att hon skulle bli dödad, sa en källa till E! News under dagen.

Medan Kim var bunden så tömde rånarna hennes smyckesskrin – och de kom över smycken till ett värde av ungefär 100 miljoner kronor. Hon blev även bestulen på två mobiltelefoner och tusentals kronor i kontanter.

Totalt var det fem personer som utförde rånet, och de flydde från platsen på motorcyklar.
Poliser är stationerade utanför brottsplatsen i Paris. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim befinner sig nu i New York tillsammans med Kanye. Hon har utökat sitt säkerhetsteam och på väg in i New York så följdes stjärnan av en bilkaravan med upp till 20 stycken livvakter.

Hon har även polisbeskydd, skriver Tmz.com.

Kim tillbaka i New York efter rånet:


"Hon är livrädd"

Kim är självklart skakad efter den fruktansvärda händelsen.

– Hon har varit vaken hela natten. Hon är livrädd. Det här är det värsta som har hänt Kim. Hon är bara tacksam över att hennes barn inte var med henne just då, säger en källa nära Kim till Page Six.

Kim tillsammans med sin livvakt Pascal Douvier. Han har ett förflutet inom den tyska militären. Han är även Judo-mästare. Bildkälla: Stella Pictures.

Källan tillägger att Kim kommer tvingas att förändra sin livsstil. Det handlar både om stjärnans sociala medier, men självklart även om säkerheten. Den kommer enligt Page Six att bli betydligt strängare.

Kim och Kanye tillsammans med livvakten Pascal. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det är en annan värld för henne nu. Kanye är mycket mer paranoid över säkerheten, men när Kim inte är med honom så är hon ganska lugn. Hon är van vid att folk vet var hon är någonstans på grund av sociala medier. Men sanningen är att det räcker med en knäppskalle för att hon ska vara i allvarlig fara, säger källan till Page Six.

/
/
/
/
Ran
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.