Måndag 17 Maj
Stockholm

Här är allt du behöver veta om Paows och Lancelots förhållande

Nellie Berntsson, Lancelot Hedman, Paulina "Paow" Danielsson och Magdalena Graaf.
Nellie Berntsson, Lancelot Hedman, Paulina "Paow" Danielsson och Magdalena Graaf. Foto:

Stormiga break ups, kändisföräldrar, dokusåpor, kända ex och blixtförälskelse – Paow och Lance är Sveriges nya "it-par".

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av september som Paulina "Paow" Danielsson, 24, gick ut med att hon och före detta pojkvännen Mattias Coleman valt att gå isär. Enligt båda parter hade förhållandet varit stormigt och deras olikheter blev slutligen så påtagliga att de valde att göra slut. 

Paulina och Mattias deltog i dokusåpan "Temptation Island" som nu går på TV, men det var efter sin medverkan i programmet som parets vardag började falla samman. 


En månad efter uppbrottet med Mattias avslöjade Paow att hon träffat en ny. Han var yngre och hon sa att hon "fallit pladask". De hade lärt känna varandra via gemensamma kontakter och började att umgås dagligen. Det var igen mindre än Lancelot Hedman Graaf, 17.

Vem är han?

Lancelot är 17 år gammal och bor i Stockholm. Han är son till kända TV-profilen Magdalena Graaf och fotbollsstjärnan Magnus Hedman. Han tävlar i Muay Thai och har tidigare varit tillsammans med kända bloggerskan Nellie Berntsson sommaren 2017, men det blev en ytterst kort romans. 

Efter att han och Nellie gjorde slut sa hon att hon ska vara mer vaksam nästa gång hon går in i ett förhållande då hon menade att Lancelot mest var tillsammans med henne för att få fler följare på Instagram samt att han var fascinerad av kändisvärlden. 

"De börjar älska sig själva lika mycket som sitt nya Instagramkonto. Sen går det utför. Efter det finns man inte mer. Så jävla ledsamt att jag spyr", skriver hon på bloggen.

När träffades Paow och Lancelot?

Lancelot och Paulina träffades i slutet av sommaren 2017. De började dagligen att hänga hemma hos Paow och de filmade varandra flitigt då de gjorde ansiktsmasker, kollade film, åt middagar och var ute och festade. Men hela tiden poängterade de under sina livesändningar att de "inte var mer än vänner".

– Jag och Paulina är bara vänner. Man måste inte ligga med varandra bara för att man ligger i samma säng med sina mobiltelefoner, sa Lancelot till de nyfikna följarna under en livesändning. 

Men efter ett par veckor valde Paow att skriva ut ett inlägg på sin blogg som handlade om Lancelot. Och där hon avslöjade att de helt enkelt blivit kära i varandra. 

"Jag träffade honom ganska snabbt efter uppbrottet med mitt ex. Och helt ärligt så har han golvat mig rejält. Vi träffades genom en gemensam vän och jag är evigt tacksam för det. Och redan från den andra gången vi träffades så har jag vart kär i honom. Det är en svår känsla att beskriva då jag aldrig någonsin blivit kär i någon så fort, det bara bubblar i mig när jag tänker på honom. Redan första gången han lämnade min lägenhet så saknade jag honom. Och ja, sen dess så har vi hängt ihop. Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött och redan efter en månad så känner jag att han är den jag vill vara med resten av mitt liv"

"Vi pratar samma kärleksspråk, är nöjda med varandras bekräftelse och det känns enkelt. Jag har aldrig någonsin träffat någon som behandlar mig så bra som han gör", skrev hon då i inlägget. 

Hon berättade även i Expressen-TV att hon träffat mamma Magdalena Graaf, men att det skedde under väldigt speciella omständigheter. Någonting som reportern tolkade som att hon och Lance hade intimt umgänge och att Magdalena plötsligt kommit hem.

Magdalena stöttade Paow efter parets andra uppbrott. "Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar mamse-Gull"

Blir offentliga och åker till Thailand

Efter att paret valde att gå ut i det offentliga ljuset så kan man säga att de umgåtts ganska konstant, och dagligen synts på varandras sociala medier, sådär som bara nykära par syns. 

När Lance sedan var hemkommen från en familjeresa så valde han och Paow att packa sina väskor och sticka till Thailand, där de planerade att stanna i ett par månader. Men semestern fick ett abrupt slut. 

Efter den långa resan till Thailand som verkade tära på deras förhållande så gjorde de slut efter ett jättebråk och avföljde varandra på Instagram. Paow raderade även alla bilder på paret – men de blev snabbt ihop igen.

Men för cirka en vecka sedan var det dags igen. Paow och Lancelot tog, igen, bort alla bilder på varandra på respektive Instagramkonto. På sin blogg skrev Paow ut att förhållandet nått sitt slut och att paret gått skilda vägar. 

MEN – nu är paret alltså tillsammans igen. Paow säger att det varit stormigt men att hon mest av allt vill spendera sitt liv tillsammans med Lance. 

"Jag har alltid vart lika kär i Lance, och jag är säker på att jag vill vara med honom resten av mitt liv", skriver hon på bloggen.

Se även: Paow och Lance: "Då blir vi föräldrar"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela