Fredag 16 Apr
Stockholm

Paulina Paow Danielsson har raderat alla bilder på Lance Hedman

Paow har raderat alla bilder på Lance Hedman.
1 av 2
Paow har raderat alla bilder på Lance Hedman. Foto:
Paow har raderat alla bilder på Lance Hedman.
2 av 2
Paow har raderat alla bilder på Lance Hedman. Foto:

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot "Lance" Hedman verkar ha lite trubbel i paradiset. Paret har nämligen avföljt varandra på Instagram – och Paow har gått ett steg längre...

Kommentera (18)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av november 2017 avslöjades nyheten – "Paradise Hotel"-profilen och bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot "Lance" Hedman Graaf, 17, var ett par.

Paow och Lance hade dejtat varandra i en månad innan de blev ihop på riktigt. Paow berättade då om de starka kärlekskänslorna för sin nya pojkvän.

"Det känns typ som att jag sprängs. Jag är riktigt töntigt kär. Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött och redan efter en månad så känner jag att han är den jag vill vara med resten av mitt liv", skrev Paow i sin blogg. 

Paow och Lance gjorde allt tillsammans och på sociala medier så strösslades det med likes, gulliga kommentarer och kärleksselfies. 

Dessutom så tog Lances familj emot Paow med öppna armar – hans mamma Magdalena Graaf hyllade sin nya svärdotter, och pappa Magnus Hedman skrev skämtsamma kommentarer på parets roliga Instagrambilder.

Lance och Paow i Thailand.
Lance och Paow i Thailand.

I december stack Paow och Lance till Thailand där de har tränat muay thai, solat och badat. 

Paret har befunnit sig i Thailand i flera veckor, och i Paows blogg och på sociala medier så har man kunnat följa parets framgångar och motgångar.

Dessutom har Paow gjort flera förändringar i livet den senaste tiden – hon har bland annat sluta dricka alkohol och fimpat ciggen. 

Allt för att istället fokusera mer på kärleken och träningen, som även är det som Lance Hedman brinner för. 

Men nu verkar det ha smugit in trubbel i parets kärleksparadis. Det är sajten Bloggbevakning som har uppmärksammat en förändring som har skett i veckan. 

Paow och Lance har nämligen avföljt varandra på Instagram. Och Paow har även raderat ALLA spår och bilder av Lance på sin Instagram. 

Lance i sin tur har inte gått lika långt – trots att han har avföljt henne från sitt ena Instagramkonto så följer han fortfarande med det andra kontot, och han har även kvar alla bilder på dom tillsammans.

Paulina Danielsson
Bildkälla: Paulinas blogg

På sin blogg förklarade senare Paulina att de haft ett stort bråk och gjort slut i veckan. Men att de efter en stund bestämde sig för att bli tillsammans igen. 

"Vi har vart med varandra 24 timmar om dygnet. Vi sover äter tränar och bajsar ihop. Sen har vi bott under väldigt speciella omständighet, vi har bott utan airkondition, fullt bland djur, vi har inte haft någon riktigt dusch. Och det har nog i längden tärt på oss båda undermedvetet."

Att vara i Thailand under en sådan lång tid hade satt mycket press på deras förhållande och Paulina förklarade att hon mått psykiskt dåligt. Vilket Lance inte hanterat så bra. 

"Jag är inte alltid den lättaste att ha med att göra och Lance kan vara känslig ibland medan jag tyvärr har en tendens att stänga av. Men alla har sina för och nackdelar och ingen är ju perfekt."

Paulina Danielsson och Lance
Bilden i slutet av Paulinas blogginlägg. Bildkälla: Paulinas blogg

Hon berättar också att paret planerar att åka hem till Sverige tidigare än planerat. Redan på måndag tar de sitt pick och pack hem för att kunna fokusera bättre på varandra. 

Men inget att bli orolig för. I slutet av blogginlägget berättar Paow att hon fortfarande älskar Lance och vill vara med honom. Trots att deras relation varit dålig sista tiden. 

"Men en sak är jag säker på. Att jag älskar honom så mycket så att det gör ont. Och att han är den absolut bästa människan jag vet. Och jag vet att han älskar mig också, det känns så fint på något sätt.

Jag skulle egentligen inte vilja ta allt sånt här offentligt. Men det var en omogen handling av oss båda att vara så töntiga på Instagram."

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du raderat ett ex på Instagram?
Tack för din röst!
Kommentera (18)
Kopiera länk
Dela