Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lance avslöjar framtidsplanerna: "Om Paow står ut med mig..."

Nöje | 05/12/2017 15:52

Lancelot "Lance" Hedman berättar nu om de nya kärleksplanerna med flickvännen Paulina "Paow" Danielsson.

Det nykära paret Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lance Hedman, 17, tycks njuta av Thailand och varandra rejält. 

Paow och Lance stack ner till de varmare breddgraderna i mitten av november, och nu verkar de ha fått ordning på tillvaron. Den som följer paret på sociala medier kan se hur de äter, tränar, badar och lever life.

Paow och Lance blir borta i Thailand i flera månader, men redan nu förbereder de sig på ännu mer sol. 

Paow och Lance ska flytta till Marbella.
Paow och Lance får inte nog av sol! Bildkälla: Lance Hedman Instagram.

De ska nämligen flytta till Marbella i Spanien. När flyttlasset går är inte helt klart – i en Instagramkommentar till sin moster Hanna Graaf skriver Lance att han ska flytta till Marbella i februari. Men det kan också bli efter sommaren...

– Jag har mycket jobb där nere så tänkte vara där i en längre period. Om Paulina står ut med mig så hänger hon med, säger Lance till Hänt.

Lance och Paow firar idag tre månader som par och de verkar riktigt kära – och planerar alltså att flytta ihop i soliga Spanien.

– Om Paulina åker med så kommer vi att bo tillsammans, men om Paulina inte åker med så kommer jag köpa mig något eget eftersom jag äntligen blir 18 efter sommaren, och får göra såna vuxna saker, säger Lance till Hänt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.