Tisdag 18 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso: "Det här spenderar jag halva min lön på"

​Bianca Ingrosso har haft ett riktigt superår
​Bianca Ingrosso har haft ett riktigt superår. Foto: Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har haft ett riktigt succéår och har minst sagt håvat in en hel del pengar under 2020. Men det finns en sak som hon också spenderar halva inkomsten på – och vi är antagligen många som kan relatera.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso har haft ett riktigt superår. Familjens program "Wahlgrens värld" har blivit ett av landets mest populära program samtidigt som att hennes företag blomstrar. Hennes sminkföretag Caia har det nämligen gått spikrakt uppåt för. Bianca meddelade nyligen att hon tillsammans med sina kollegor på företaget skrivit under en affär med det svenska riskkapitalbolaget Verdane för saftiga 200 miljoner kronor. Det har Nyheter24 skrivit om här.

Inte nog med denna enorma framgångssaga, så kan Bianca numera titulera sig som ekonomiskt oberoende – vid blott 25 års ålder. Inte dåligt det!

Bianca och hennes manager Vanessa hyllade framgångarna på Instagram. Bildkälla: Instagram

Ska man tala klarspråk har det varit ett riktigt succéår för Bianca och med det så rullar ju även pengarna in. Men Bianca tar bara ut en "liten" del av pengarna i månaden som lön, och precis som oss alla har hon speciella saker hon gillar att lägga sina pengar på. 

Bianca brukar skriva i sin blogg att hon gillar att festa, shoppa, resa och gå ut och äta på restaurang. Men det är faktiskt ingen av de tre alternativen som är boven på kontoutdragen.

Vad det är som Bianca spenderar över halva sin lön på? Det berättar hon i videon ovan. 

Läs mer: Nu är Bianca Ingrosso ekonomiskt oberoende

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela