Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Det här spenderar jag halva min lön på"

Nöje | 13/12/2017 16:46

Bianca Ingrosso har haft ett riktigt succéår och har minst sagt håvat in en hel del pengar under 2017. Men det finns en sak som hon också spenderar halva inkomsten på – och vi är antagligen många som kan relatera.

Bianca Ingrosso har haft ett riktigt superår. Familjens program "Wahlgrens värld" har blivit ett av landets mest populära program, hennes blogg har hundratusentals besökare, Bianca har gjort samarbete med bland annat Guldfynd samt sitter i juryn i svenska "Talang 2018". Hon har även startat upp en podd tillsammans med sin vän Alice Stenlöf, och inte helt otippat så flög podden upp till poddtoppens första plats redan första avsnittet. 

Ska man tala klarspråk har det varit ett riktigt succéår för Bianca och med det så rullar ju även pengarna in. Men Bianca tar bara ut en "liten" del av pengarna i månaden som lön, och precis som oss alla har hon speciella saker hon gillar att lägga sina pengar på. 

Bianca brukar skriva i sin blogg att hon gillar att festa, shoppa, resa och gå ut och äta på restaurang. Men det är faktiskt ingen av de tre alternativen som är boven på kontoutdragen.

Vad det är som Bianca spenderar över halva sin lön på? Det berättar hon i videon ovan. 

Mer:

Bianca Ingrosso bröt ihop efter festnatten med Carl Philip