Efter multimiljonaffären – då blir Bianca Ingrosso ekonomiskt oberoende

Under onsdagen kom det fram att Bianca Ingrossos sminkföretag Caia nått nya toppar. De skrev nämligen under ett kontrakt för att expandera företaget internationellt för 200 miljoner kronor, vilket klirrade till rejält i Biancas plånbok!


Det flyter minst sagt på för vår allas Bianca Ingrosso, som på bara några år gjort stora framgångar både på Youtube, i tv-rutan och som företagare.

200 miljoner

Hennes sminkföretag Caia har det nämligen gått spikrakt uppåt för. Redan under onsdagen meddelades det att Bianca tillsammans med sina kollegor på företaget skrivit under en affär med det svenska riskkapitalbolaget Verdane för saftiga 200 miljoner kronor. Det har Nyheter24 skrivit om här.

"Bara början"

Bianca skrev i ett meddelande till Di att Caia, som är värderat till 400 miljoner kronor, planeras att expandera enormt kommande tid.

”Jag är supernöjd men det här är ju bara början på resan. Tillsammans ska vi bygga Caia till en internationell succé och det är ju då de stora värdena skapas”, skriver hon i ett uttalande till Di.

Bianca och hennes manager Vanessa hyllade framgångarna på Instagram. Bildkälla: Instagram

Och Verdane verkar även de nöjda över affären:

”Det är väldigt viktigt både för oss på Verdane och för Bianca och grundarteamet själva att det som framgår är att vi nu ska jobba tillsammans för att växa bolaget”, skriver Jonathan Bui, kommunikationsansvarig på Verdane, i ett mejl till Dagens PS.

Ekonomiskt oberoende

Inte nog med denna enorma framgångssaga, så kan Bianca numera titulera sig som ekonomiskt oberoende – vid blott 25 års ålder. Inte dåligt det!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.