Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter multimiljonaffären – blir Bianca Ingrosso ekonomiskt oberoende

- 23/07/2020, 17:14 -

Under onsdagen kom det fram att Bianca Ingrossos sminkföretag Caia nått nya toppar. De skrev nämligen under ett kontrakt för att expandera företaget internationellt för 200 miljoner kronor, vilket klirrade till rejält i Biancas plånbok!

Det flyter minst sagt på för vår allas Bianca Ingrosso, som på bara några år gjort stora framgångar både på Youtube, i tv-rutan och som företagare.

200 miljoner

Hennes sminkföretag Caia har det nämligen gått spikrakt uppåt för. Redan under onsdagen meddelades det att Bianca tillsammans med sina kollegor på företaget skrivit under en affär med det svenska riskkapitalbolaget Verdane för saftiga 200 miljoner kronor. Det har Nyheter24 skrivit om här.

"Bara början"

Bianca skrev i ett meddelande till Di att Caia, som är värderat till 400 miljoner kronor, planeras att expandera enormt kommande tid.

”Jag är supernöjd men det här är ju bara början på resan. Tillsammans ska vi bygga Caia till en internationell succé och det är ju då de stora värdena skapas”, skriver hon i ett uttalande till Di.

Bianca och hennes manager Vanessa hyllade framgångarna på Instagram. Bildkälla: Instagram
Bianca och hennes manager Vanessa hyllade framgångarna på Instagram. Bildkälla: Instagram

Och Verdane verkar även de nöjda över affären:

”Det är väldigt viktigt både för oss på Verdane och för Bianca och grundarteamet själva att det som framgår är att vi nu ska jobba tillsammans för att växa bolaget”, skriver Jonathan Bui, kommunikationsansvarig på Verdane, i ett mejl till Dagens PS.

Ekonomiskt oberoende

Inte nog med denna enorma framgångssaga, så kan Bianca numera titulera sig som ekonomiskt oberoende – vid blott 25 års ålder. Inte dåligt det!