Nu planerar Justin Bieber och Selena Gomez bröllop.
1 av 4
Nu planerar Justin Bieber och Selena Gomez bröllop. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Justin Bieber och Selena Gomez cyklar i Los Angeles.
2 av 4
Justin Bieber och Selena Gomez cyklar i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures / Miguel Aguilar, PacificCoastNews
Justin Bieber och Selena Gomez cyklar i Los Angeles.
3 av 4
Justin Bieber och Selena Gomez cyklar i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures / Backgrid USA
Selena Gomez med sin mamma Mandy Teefy.
4 av 4
Selena Gomez med sin mamma Mandy Teefy. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN

Justin Bieber och Selena Gomez planerar bröllop – så blir det

Justin Bieber och Selena Gomez är galet kära. Och nu planerar de sitt bröllop för fullt – med både kyrka, präst och vilka som ska bjudas in till vad som kan kallas för det mest efterlängtade bröllopet på länge. Men det finns, såklart, en hake...


I slutet av oktober stod det klart – det tidigare kärleksparet Selena Gomez, 25, och Justin Bieber, 23, hade ännu en gång börjat dejta varandra igen. Detta efter att Selena och hennes pojkvän The Weeknd, 27, gjort slut.

Justin och Selena har synts äta frukost tillsammans i Los Angeles, ta romantiska cykelturer och Selena har även suttit i publiken på Justins hockeyträning. Ja, vi vet, det är galet gulligt. 

Selena lånade Justin Biebers hockeytröja efter träningen. Bildkälla: Stella Pictures.

Och nu planerar Justin och Selena bröllop för fulla muggar. 

Men det blir inget storstilat Hollywoodbröllop för turturduvorna. Det har nämligen Selenas surpuppa till mamma, Mandy Teefy, sett till. Enligt en källa till Life & Style Magazine så är Mandy allt annat än vänligt inställd till Justin. 

– Mandy har varnat Selena att hon aldrig kommer att välkomna Justin in i familjen. Eftersom både Justin och Selena vill att bröllopet ska vara dramafritt, utan några protester, så har de bestämt sig för att gifta sig i hemlighet, säger en källa till Life & Style Magazine. 

Selena Gomez och Justin Bieber på cykeldejt i Los Angeles. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt källan är Selena rädd för att dela med sig av de glada nyheterna till sin mamma. 

– Hennes mamma har aldrig förlåtit Justin för hur han behandlade Selena under åren. Selena är ledsen för att hon tvingas hålla bröllopet hemligt från de som står henne närmast, men hon är otroligt peppad på att gå fram emot altaret, säger källan.

Justin och Selena håller just nu på att hitta den perfekta platsen för sin stora dag – de ställen som lockar paret är Barbados, Hawaii och Mexiko. 

– De vill ha något litet och intimt, säger källan vidare. 

Selena Gomez och Justin Bieber på cykeldejt i Los Angeles. Bildkälla: Stella Pictures.

Justins goda vän och mentor, pastorn Carl Lentz, kommer att viga paret. Och det skulle absolut inte vara förvånande om Justin redan har gått ner på knä och friat till Selena. 

– Justin känner att Selena är den rätta. Även när de har bråkat eller gjort slut så har Justin alltid vetat i sitt hjärta att Selena och han skulle bli tillsammans igen i framtiden. Hon är kvinnan han älskar mer än någon eller något. Och hon är kvinnan han ser sig själv skaffa barn med och bli gammal med, avslutar källan för Hollywoodlife.

Oh, the feels <3 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...