Magdalena Graaf gillar sin svärdotter
Magdalena verkar mer än förtjust i sin svärdotter Paow. Men en sak slipper hon gärna på ett tag. - Foto: Instagram / Montage

Magdalena Graaf: "Största skräcken är om Lance och Paow får barn"

Det är i ett öppet och ärligt inlägg som Magdalena Graaf berättar om skräcken för att få ett samtal av sonen Lance och hans flickvän Paulina "Paow" Danielsson där de berättar att de ska bli föräldrar.


Paulina "Paow" Danielsson, 24, och pojkvännen Lancelot Hedman Graaf, 17, är upp över öronen förälskade och befinner sig just nu på sin andra vända till Thailand för att träna och njuta av varandras sällskap. 

Paret började träffas i slutet av sommaren och föll väldigt snabbt för varandra. Men faktum är att Lance ljög om sin ålder för att Paulina inte skulle tycka att han var för ung, vilket de skrattar åt såhär i efterhand.

"Redan från den andra gången vi träffades så har jag vart kär i honom", berättar Paow.

"Redan från den andra gången vi träffades så har jag vart kär i honom. Det är en svår känsla att beskriva då jag aldrig någonsin blivit kär i någon så fort, det bara bubblar i mig när jag tänker på honom", skrev hon då på sin Instagram. 

”En liten rolig sak var att han ljög om sin ålder från början, han sa att han var 20. Sen när det kom fram att han var 17 så tyckte jag om honom för mycket för att det skulle spela någon roll”, fyllde hon i. 

Hyllades av Magdalena

Och Lancelots mamma Magdalena Graaf verkar mer än förtjust i sin svärdotter Paow. I sin blogg hyllar hon Paow och kallar henne bland annat för både omtänksam och hjälpsam.

"Lance och Paulina är hemma. Så mysigt! Vilken go svärdotter jag fått! Så omtänksam och hjälpsam….Får lite ont i hjärtat. Det känns nästan som om det är ”Isak och Flisan” som raggsockar runt här hemma och är kära. Älskar en stor familj", skriver Magdalena i sin blogg.

Magdalena Graaf tillsammans med ex-maken och Lancelots pappa Magnus Hedman. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu har hon skrivit ett nytt inlägg om sin största skräck – nämligen att Paow och Lance ska ringa och berätta att Paow blivit gravid. 

"Nu är min största oro att Paulina och Lance inte ska skydda sig. Min nummer ett-skräck skulle vara samtalet: "Ooops vi ska ha en bebis, det blir säkert jag som får passa en massa och så vidare. Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig", skriver hon. 

Och ja, med tanke på att Paow låtit väldigt barnsugen det senaste året så får vi se hur länge det dröjer innan Maggan får samtalet. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Lance och Paow snart vill skaffa barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.