Alexander Bard om sin tweet om Zara Larsson: "Ska tåla kritik"

I en intervju med Nyheter24 berättar nu Alexander Bard att han blir trött på flera unga tjejer i musikbranschen som säger att de hatar män när det enligt honom är killar som slavar för dem och som byggt deras karriärer.


Det har stormat rejält kring Alexander Bard den senaste tiden. Han har på Twitter gett sig in i #metoo-debatten och det är många som reagerat starkt på hans tweets och hans kvinnosyn. 

I samma veva valde han att slänga en känga till Zara Larsson. Han kallade den svenska världsstjärnan för en "kändisbitch" och var väldigt upprörd över att hon säger att hon hatar män när det enligt Bard är män som gör allt åt henne. 

Alexander Bard är nu aktuell som jurymedlem i TV4:s Talang. Efter hans uttalanden på Twitter är det många som velat att TV4 ska bojkotta honom och det har startats en namninsamling för just detta. 

Läs om allt som hänt runt Alexander Bard den senaste tiden här

På programmets pressträff tog vi oss en pratstund med honom och fråga just om hans tweet som var riktad mot Zara Larsson. 

– Zara Larsson får gärna säga att hon hatar män. Jag tycker att hon är skitcool och då får hon säga det, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– Men jag tycker det är märkligt mitt i #metoo-debatten där män hängs ut och kvinnor plötsligt är små prinsessor som är jättegoda och alltihopa. Jag ville bara påpeka att jag jobbat i musikbranschen i 25 år och jag blir trött när unga tjejer går ut och säger att de hatar män i grupp när allt de byggt sin karriär på beror på att en massa killar slavar stenhårt och jobbar för dem. 

Hela Alexander Bards svar ser du i klippet ovan. 

Läs också om när Alexander Bard försvarade kollegan Bianca Ingrosso

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Bard?
Tack för din röst!
Senaste nytt

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.