Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian och Kanye West fick en dotter

Nöje | 17/01/2018 10:50

Under måndagen föddes Kim Kardashian och Kanye Wests dotter – och på plats på sjukhuset fanns även den annars enstöriga Kylie Jenner.

Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, blev under måndagen föräldrar för tredje gången. Sedan tidigare har Kim och Kanye dottern North, 4, och sonen Saint, 2.

Saint, Kanye, Kim och North.
Hela familjen! Från vänster: Saint West, Kanye West, Kim Kardashian West, North West. Bildkälla: Stella Pictures.

Då Kim lider av placenta accreta – eller fastsittande moderkaka, så har hennes senaste graviditeter inneburit en hälsorisk. 

Därför anlitade Kim och Kanye en surrogatmamma som den 15 januari klockan 00.47 födde en dotter på sjukhuset Cedars-Senai i Los Angeles.

Kim Kardashian med dottern North och sonen Saint.
Kim Kardashian med dottern North och sonen Saint. Bildkälla: Stella Pictures.

Surrogatmamman fick över en halv miljon kronor i betalning.

"Kanye och jag är glada över att kunna meddela att vår friska och vackra dotter har kommit till världen. Vi är otroligt tacksamma till vår surrogat som fick våra drömmar att gå i uppfyllelse med den största gåvan någon kan ge", skrev Kim på sin app under gårdagen.

Kim Kardashian och Kanye West.
Såhär såg det ut när Kim Kardashian väntade sonen Saint. Bildkälla: Andy Kropa/AP/TT Bild

Kim riktade även ett stort tack till läkarna och sjuksystrarna på sjukhuset.

Både North och Saint verkar överlyckliga över att få ett litet syskon.

Kim och Kanyes son Saint West.
Kim och Kanyes son Saint West. Bildkälla: Stella Pictures.

"De är riktigt exalterade över att få välkomna sin lillasyster", skriver Kim vidare. 

På sjukhuset fanns hela familjen Jenner-Kardashian samlad. Ja, till och med Kims lillasyster Kylie, 20, som även hon är gravid, masade sig dit. 

Kylie Jenner kom på besök.
Kylie Jenner kom på besök. Bildkälla: Stella Pictures.

– Kylie chockade hela familjen när hon lämnade sitt hem för att stödja sin syster under surrogatens förlossning. Kylie har blivit en enstöring som lever ett avskilt och hemligt liv sedan hon blev gravid. Hon lämnar sällan säkerheten i sitt grindsamhälle i Calabasas, säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

– Kim var riktigt glad och rörd att hennes yngsta syster, som har dealat med stor ångest över sin egen graviditet, kunde lägga sina egna obekväma känslor åt sidan och komma till sjukhuset för att dela det fantastiska familjeminnet, säger en källa till Hollywoodlife.

Vad dottern ska heta är ännu inte bestämt – men känner vi Kim och Kanye rätt så blir det något väldigt fint och speciellt namn!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Fansen fick sig en liten chock av Kims senaste Instagrambild: "Är det bebisens namn"? frågade sig många. Läs mer om det här.