Söndag 29 Maj
Stockholm

Så ligger du runt utan att vara en fuckboy

Hur undviker man att bli kallad fuckboy
Är du trött på att bli kallad fuckboy? Här är tipsen för att undvika detta. Foto: Shutterstock/Giphy

Är du bara ute efter att ligga men vill ändå inte bli kallad fuckboy? Det är faktiskt inte så svårt. Här är 6 tips att tänka på!

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det viktigaste av allt för att undvika fuckboy-stämpeln är att vara tydlig med vad du vill och att vara noga med att inte ge tjejen hopp. 

Funderar du på hur du ska lyckas med detta?

Här har du en lathund på vad du ska tänka på:

1. Tala om för tjejen INNAN ni har sex första gången att du inte är ute efter något seriöst. Här räknas kanske inte ett engångsligg efter klubben. Men har ni inlett någon typ av relation som till exempel att ni skriver eller dejtar, då är detta högst relevant.

2. Håll inte på och gulligulla. "Jag saknar dig, du är så fin" eller "Good morning sunshine" är ett big no no om du har tänkt gå och ligga med någon annan nästa helg.

Detta är ett big no no om du bara vill ligga.

3. Skippa de romantiska gesterna och bjud henne inte på bio om du inte varit VÄLDIGT tydlig med att du inte vill ha något seriöst. Det spelar ingen roll att du aldrig lovat henne något, håller du på med sånt ger det tjejen falska förhoppningar.

4. Hälsa inte till hennes mamma. Det blir en oerhört stel situation för tjejen att sedan berätta för henne att killen som hälsade bara var någon som ville ligga.

Så ligger du runt utan att vara en fuckboy

5. Märker du att det verkar som att tjejen faller för dig även fast du tycker att du varit tydlig med vad du vill? Påminn henne MED ORD, så att hon slipper gissa sig till vad du vill. Var dock försiktig med att inte anklaga henne för att ha känslor för dig.

6. Och till sist: Vill du inte träffas längre? Då är det största felet du kan göra att bara sluta höra av dig. Förklara istället för henne på ett snällt sätt att du inte vill fortsätta träffas, men att det varit väldigt nice att hänga med henne.

Varsågod!

Så länge du följer dessa punkter och använder ditt sunda förnuft är det fritt fram att ligga runt utan att stämplas som en fuckboy.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du blivit utsatt för en fuckboy?
Tack för din röst!
Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela