Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Medium hjälper folkskygge hunden Mopps i Ullared

- 29/01/2018, 14:05 -

Är din hund rädd för människor? Har du försökt att komma underfund vad problemet kan vara? Då kanske hunden Mopps från tv-serien Ullared är svaret som du letat efter.

I morgondagens avsnitt av Ullared möter vi hunden Mopps som är livrädd för människor vid första anblick. Enligt hans matte Rose-Marie kvittar de om det är matte eller någon främling som närmar sig, så fort han får syn på en människa börjar han skälla. 

Rose-Marie vill få reda på varför och söker därför upp Pehr som jobbar som medium för att försöka förstå varför Mopps är så rädd som han är.

– Han skäller ut oss när vi kommer hem, säger Rose-Marie till Pehr.

För att ta reda på vad det är för fel på Mopps säger Pehr att han tar sig in i hundens själ. Han förklarar sen vad felet är: 

– Han har synfel, jag upplever att jag har synfel och det är därför han blir rädd. Han vet ju inte vem som kommer, för han ser ju inte vem det är. 

Avsnittet sänds imorgon 20:00 på Kanal 5 och i spelaren ovan kan du se när Pehr tar reda på vad för fel det är på hunden Mopps.

Ullared sänds tisdagar 20:00 i Kanal 5

Skäller din hund ofta på människor?